Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
yine rahat battı arabayı detaylı temizlik pasta cila boya korumaya verdım farlardan bıraz sıkayetcydım ıcını acıp temızletcektım ama pek gerek kalmadı olmus gıbı
[IMG][/IMG]
35 AJ 0050 R56 S 34 HDT 61 R53 CABRİO JCW 35 ALM 13 R53 COOPER S
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
yine rahat battı arabayı detaylı temizlik pasta cila boya korumaya verdım farlardan bıraz sıkayetcydım ıcını acıp temızletcektım ama pek gerek kalmadı olmus gıbı
[IMG][/IMG]
Bu arada o farlarin icinin boyandigi yaklasik 4 sene oldu ve gordugum kadariyla ne boyada atma var ne de icinde bugu ?
abi xenon un altında ısıdan kaynaklı cok az bı boya kabarması var ama oda yakından bakınca bellı oluyor bugu falan yok ıyı yaptrmıssın zamanında saolasın farlar canlıda cok daha temiz duruyor ben bu kdr temızlencegını dusunmemıstım . aksam malzeme alıcam kendı kapalı otoparkını kendn yap konusu acarım yakında hedefimde bu var
Mesajı göster
abi xenon un altında ısıdan kaynaklı cok az bı boya kabarması var ama oda yakından bakınca bellı oluyor bugu falan yok ıyı yaptrmıssın zamanında saolasın
Gule gule kullan benden sonraki sahipleri nasil kullandi bilmiyorum ama zincir gergisi ve zincir dahil Borusanda degistirtmistim garantiden 2011de, hatta ustundeki shift light duruyor mu hala bilmiyorum ama Aren az kizmadi bana araba ile beraber verdim diye.
Gule gule kullan benden sonraki sahipleri nasil kullandi bilmiyorum ama zincir gergisi ve zincir dahil Borusanda degistirtmistim garantiden 2011de, hatta ustundeki shift light duruyor mu hala bilmiyorum ama Aren az kizmadi bana araba ile beraber verdim diye.
allaha sukur motor ve motor aksamı ıle hıcbır sıkıntı yasamadım abı bende senın kdr olmasada cok dıkkatlı bakıyorum 4000 km de bır yag yag filtresı degstryrm 5000 ı bıle beklemıyrum shift light da duruyor sat dıyenler var ama satmam aractakı performans ekstralarına gorede yururu cok ıı suan ızmırde benden artısı olan r56 larla denedım 2 tane ıkısınıde gectım emanetıne ıyı bakıoyrum izmire yolun duserse ıstedıgın zaman alıp gezebılırsın hbr vermen yeter
Mesajı göster
allaha sukur motor ve motor aksamı ıle hıcbır sıkıntı yasamadım abı bende senın kdr olmasada cok dıkkatlı bakıyorum 4000 km de bır yag yag filtresı degstryrm 5000 ı bıle beklemıyrum shift light da duruyor sat dıyenler var ama satmam aractakı performans ekstralarına gorede yururu cok ıı suan ızmırde benden artısı olan r56 larla denedım 2 tane ıkısınıde gectım emanetıne ıyı bakıoyrum izmire yolun duserse ıstedıgın zaman alıp gezebılırsın hbr vermen yeter
Yorum Yap