Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Countryman s paceman s ile aranizdayim

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Countryman s paceman s ile aranizdayim

Selamlar üye tanitiminda kendimi tanittim simdi sira araçlarda 😆😆😆

2014 model 135 km oldu 😂
    Deri koltuk,harman kardon,led sis,koltuk ısıtma,xenon,cam tavan,17 inc jantlar,ic ve dis siyah kaplamalar

Deri koltuk,ısitma,harman kardon,xenon, vs
    Kusura bakmayin kisaltma ihtiyaci duydum bu arada plakalari app yapip baska bisey yapmak istemiyorum en azindan simdilik 😆😆😆 tekrar sevgiler saygilar

Valla iki araç da cok hosuma gitti gule gule kazasız belasız kullanin.Minici aile,yeni ailenize Hoşgeldiniz 😃

instagram.com/minicooperaksesuar
    sigpic

Yorum Yap

Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Valla iki araç da cok hosuma gitti gule gule kazasız belasız kullanin.Minici aile,yeni ailenize Hoşgeldiniz 😃

instagram.com/minicooperaksesuar
      Tsk ederim sağolun begen butonu göremedim bu sekilde yaziyorum @me0nya

Yorum Yap

Paceman S e bayıldım ben ya Güle güle kullanın kazasız belasız günleriniz olsun

NEA

Yorum Yap

Aslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Paceman S e bayıldım ben ya Güle güle kullanın kazasız belasız günleriniz olsun

NEA
          Sağolun tsk ederim

Yorum Yap

Masallah iki aracada kazasız belasız kullanın
            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Masallah iki aracada kazasız belasız kullanın
              Tesekkur ederim sağolun 😊

Yorum Yap

Kazasiz belasiz masallah cok guzel duruyorlar
                doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Kazasiz belasiz masallah cok guzel duruyorlar
                  Tsk ederim sağolun

Yorum Yap

Paceman Yikiliyor.. Keske bir tanesi JCW olsaydi
                    Kazasiz belasiz gunlerde kullanmanizi dilerim, aman nazar boncuklarini eksik etmeyin
                    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Paceman Yikiliyor.. Keske bir tanesi JCW olsaydi
                      Kazasiz belasiz gunlerde kullanmanizi dilerim, aman nazar boncuklarini eksik etmeyin
                      Nerdeyse olucakti countryman ın biri jcw olacakti ama busefer 3 adet olucakti cunku gecen senede ablama countryman almistim hatta ablaminki ile benimki ayni renk olucakti birde jcw ü ben alıyorum diyene kadar sattilar 15 dk icinde 😤😤

Yorum Yap

Aslı bkr tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Nerdeyse olucakti countryman ın biri jcw olacakti ama busefer 3 adet olucakti cunku gecen senede ablama countryman almistim hatta ablaminki ile benimki ayni renk olucakti birde jcw ü ben alıyorum diyene kadar sattilar 15 dk icinde ����
                        Sizde iyiki kizmissiniz borusana Kizmasaniz MINI kalmayacakmis ellerinde
                        Boyle Minicileri aramizda gormek cok guzel.. Tekrar masallah

Yorum Yap

Sizde iyiki kizmissiniz borusana Kizmasaniz MINI kalmayacakmis ellerinde
                          Boyle Minicileri aramizda gormek cok guzel.. Tekrar masallah
                          😆😆 ben biraz severim arabalari sağolsunlar borusandan az alısveris yapmadim ama düsuncem helen servis icin degismedi cok kızdirilarsa kendim yaparim bakimlari valla 😈😈

Yorum Yap

Aslı bkr tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            ���� ben biraz severim arabalari sağolsunlar borusandan az alısveris yapmadim ama düsuncem helen servis icin degismedi cok kızdirilarsa kendim yaparim bakimlari valla ����
                            Yonlendirmemin yanlis olacagini dusunsemde, ben ilk aldigim MINImi 0 almistim. 2000 kmde ve 7000 kmde yag bakimlarini yaptiktan sonra, bir daha kapi onunden gecmedim. Bakimlarimi hep disarda yaptirdim. Kotu tecrube de yasadim baska servislerde ve sonra sponsorumuz AYN Auto cikti karsimiza. Gercekten duzgun ve adam gibi ustalardir. Tavsiye ederim yine bir sinir harbi yasarsaniz

Yorum Yap

Yonlendirmemin yanlis olacagini dusunsemde, ben ilk aldigim MINImi 0 almistim. 2000 kmde ve 7000 kmde yag bakimlarini yaptiktan sonra, bir daha kapi onunden gecmedim. Bakimlarimi hep disarda yaptirdim. Kotu tecrube de yasadim baska servislerde ve sonra sponsorumuz AYN Auto cikti karsimiza. Gercekten duzgun ve adam gibi ustalardir. Tavsiye ederim yine bir sinir harbi yasarsaniz
                              Yoo cok cittiyim yani artik yil 2002 cok musteri kaybettiler bunu farkina varmadilar degil gidin bakin örn: dogus oto audi porshe hep magdur dolu bende otomotiv sektorundeyim 3 kusaktir hemde benide tanir ve bilirler cevre oto markalari bakicaz ve gorucez ins duzelmislerdir yoksa gine kendileri bilir

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X