Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Paceman s

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

selamlar bir paceman kullanıcısı olarak ve aynı zamanda lastikci jantçı olmamla beraber size şunları söylemeliyim 1.replica jant orjinal jantın kopyası yani çakması denile bilir kesinlikle tavsiye etmiyorum 3.kuşak lastikçilik mesleğimde çok çok fazla üzücü olaylar görmüşlüğüm var ve kısmen 2002 yılından beri bir mini kulanıcı olarak zaten bizim araçların karekteristlik özelliği sert olduğundan 19 inç lastik özlüçerin nekadar sert olabileceğini tahmin bile edemiyorum emin olmamakla birlikte resimdeki jant modeli 19 inç bende 2 coutym 1 pacem olarak araçlarımda 17 jantı tercih ettim muhakkak görüntü eksikliği vardı kabul ediyorum ama daha büyük jant ölçüsü takmayı cesaret edemiyorum sizin jant modeliniz ile benimki aynı yeterince güzel durduguna inanıyorum tabi benim düşüncem

Yorum Yap

Jantlar super. Bu model janti Oktay abi almıştı countrymane. Konfor ve temin için ondan bilgi alınabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum Yap

Direk senin istediğin modeli araştırmak lazım ama ona yakın bir modeli BMW kullanıyor.Malum sitede bir ilan var bir göz at istersen ilan no : 193846756.
        Ama bende kesinlikle replica jant alma derim.Ya biraz fazla para ver riske atma ya da hiç değiştirme.Gerçekten arada çok fark var.Alen abinin dediği videoyu izlersen daha çok bilinçleneceksin zaten
        sigpic

Yorum Yap

Konumuzla bi alakasi yok ama iphone vb video oynatma durumunu nereye yazmaliyim acaba ?

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Replika jant takma Can, forumda replika jant ve orijinal jant arasindaki farki anlatan guzel bir videomuz mevcut.
            Bende cok taraftari degilim replika ki simdi tamamen vazgectim. 19 jant cok yasatir mi konfor kaybi. Ben ustundeki janti hic sevmiyorum. Hatta arabaya daha binmeden fatihle satiyorduk satamadim

Yorum Yap

Aslı bkr tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Konumuzla bi alakasi yok ama iphone vb video oynatma durumunu nereye yazmaliyim acaba ?
              Yeni bir konu başlığı altında Multimedya'nın altına açarsanız, daha verimli olacaktır bence..
              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı pmptrmstt tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Bende cok taraftari degilim replika ki simdi tamamen vazgectim. 19 jant cok yasatir mi konfor kaybi. Ben ustundeki janti hic sevmiyorum. Hatta arabaya daha binmeden fatihle satiyorduk satamadim
                18le 19 arasinda buyuk fark yasamazsin, Oktay gorunce yazar muhakkak @oktayolcen
                LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  18le 19 arasinda buyuk fark yasamazsin, Oktay gorunce yazar muhakkak @oktayolcen
                  Bende orjinalden 17var.

Yorum Yap

R134 crossspoke candir cok dogru bir secenek kesinlikle
                    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Arabanızı güle güle kullanın. Rengi bence çok güzel.
                      Sanırım 190 beygir olan versiyon değil mi??
                      1) 34 HK 5302 - ROYAL GREY '12 R60 Cooper S ALL4 SOLD
                      2) 34 BU 5370 - BLAZING RED'13 R60 Cooper S ALL4 SOLD

Yorum Yap

Aslı tunc.aytunc tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Arabanızı güle güle kullanın. Rengi bence çok güzel.
                        Sanırım 190 beygir olan versiyon değil mi??
                        Evet 190 bg lik

Yorum Yap

hayırlı olsun güzel bir araç, renk de güzel kafanıza takmayın

ya özel siparişle falan manuel getirtemiyor muyuz acaba artık hepsi otomatik vites ya?
                          Küçücük, Minicik, içi dolu beygircik

Yorum Yap

Aslı Mr. JC tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            hayırlı olsun güzel bir araç, renk de güzel kafanıza takmayın

ya özel siparişle falan manuel getirtemiyor muyuz acaba artık hepsi otomatik vites ya?
                            Bilmiyorum ama sanirim yok manueli. Eger isterseniz veriyim bunu otomatik ama

Yorum Yap

ozel siparisle geliyor olmasi lazim, ama normalinden daha fazla kapora isterler tahminen
                              doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                              2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                              3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                              4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                              5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                              6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                              7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                              8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Yok ben daha yeni aldım aracımı daha sonrası için olabilir belki
                                Küçücük, Minicik, içi dolu beygircik

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X