Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R60 cm jcw

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

R60 cm jcw

Merhaba arkadaşlar. Nisan ayında aldığım aracımı sizlerle tanıştırmak istedim. Aracım fabrikadan çıktığı gibidir. Sadece krom far çerçevelerini siyah kaplattım.Birde araçta aldığımda içinde çıkan ekstra müzik sistemi vardır.
    Şu an aracıma keyifle biniyorum. Uzun yola dağa tepeye her yola girdim. Sadece kar da deneyemedim. İlerleyen zamanda sıkıldıkça bazı ilaveler yapmayı planlıyorum. Müzik sistemini geliştirebilirim, öne siyah ilave farlar olabilir, 2014 LCI model kırmızı şeritli ön ızgara, 2014 LCI model sis farları. Bunun dışında motora da en fazla stage 1 düzeyinde bir şeyler yapabilirim, yazılım+dp+ dv gibi...
    Şimdilik aklımda olanlar bunlar. Yeni fikirlere de her zaman açığım.
    Eklenen Dosyalar
    sigpic

Muhtesem bir araba. Kazasiz belasiz kullan Talhacim

Bence coil al gerisi fasa fiso
    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

CM sevdigim için demiyorum ama gercekten cok guzel güle güle kullan kardeşim
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Masallah kazasiz belasiz kullanman dilegiyle...
        Dag tepe kullanimi icin uygun degil belki ama coilover bu arabaya gercekten takilabilecek en iyi parca. Arende daha once bu aracin kombinindeki bir araca coil taktigimizdaki fotograflar vardi, konuyu gorurse paylasir, fikir olur
        doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
        2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
        3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
        4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
        5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
        6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
        7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
        8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Bir sonraki hedefim abim , tek kelimeyle muazzam.Allah kaza bela vermesin gule gule kullanmak nasip etsin.☺️

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
          [FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]

Yorum Yap

masallah cok guzel on kromları siyah kaplaman cok yakismis bende yapmayi dusunuorum sımdı =)

Yorum Yap

Harika gorunuyor Talha! kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim
              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

R60 cm jcw

Çok güzel duruyor Coiloverlı CM görmüştüm füme çok güzel duruyordu jcw de dahada iyi durur Ve lütfen en kısa zamanda çerçeveli APP

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum Yap

Maşallah kazasız belasız

Yorum Yap

Arkadaslar hepinize iyi dilekleri icin teker teker tesekkur ederim.
                    Coil muhakkak ki guzel olacaktir cok da yakisacaktir. Onceki aracimdanda biliyorum ama su an boyle bisey dusunmuyorum. Bu arabada olaganustu bi durum olmadikca uzun sure biniciyim.Tam olarak istediklerimi karsiladi.O yuzden zamanla mutlaka biseyler yapilir. Zaten oyle daha zevkli oluyo
                    sigpic

Yorum Yap

Merhaba gerçekten çok güzel bir otomobil renk tercihi olarakta.Bir sorum olacak kuru zeminde temiz asfaltta tutuşu nasıl? yada pist günü vs bir etkinliğe katıldınızmı otomobilin limitlerini görme imkanınız oldumu? süspansiyon nasıl çalışıyor? tepkisi nasıl? gözlemleriniz nelerdir?
                      sigpic

Yorum Yap

Merhaba. Teşekkür ederim. Kuru zemin ve asfaltta yol tutuşu bence gayet başarılı. Önceki mini Cooper s aracımın kafa kaydıracağı yerlerde bu araç çok rahat geçiyor. Tabi viraj başarısı hep iyi bir 4 çeker sistemine sahip olmasından geliyor. Mesela şöyle de bir örnek veriym. Önceki dynoda 250 hp çıkaran Cooper s aracımla pistte 2:45 yaptım. Countryman daha ağır olmasına rağmen o da aynı süreyi yapmış. Şu videoyu dikkatlice seyredin görürsünüz zaten.

https://www.youtube.com/watch?v=oFf0bS_gqQU
                        sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                        X