[SIZE=2]seninle kapisir turgay bey canli tanik oldum makineye [/SIZE]
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 be 4361
Çöküş
X
-
Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=2]seninle kapisir turgay bey canli tanik oldum makineye [/SIZE]16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
-
Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKapışmak ne kelime maşallah fotolar anlatıyo zaten. Allah nazarlardan saklasın..
Aslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR53 candır Kazasız belasız güle güle kullanman dileğiyle..
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok guzel bir r53.Oh ne guzel bir mavimiz daha oldu
Yorum Yap
-
Aslı feritsafa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEstağfurullah abi seninkinin eline su dokemez
Cok tesekkur ediyorum hepimiz inşallah
Cok tesekkur ederim maviler çoğaldı geçen gün siyahlarin resmni gordum instagramda bu sefer mavileri cekelim @GOKHAN adminim ayarlar
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFerit hayırlı olsun kardesım maşallah kazasız belasız kullan mavilerimiz çoğalıyor bir araya getirip fotolarını tabikide çekelim en kısa zamanda
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFerit hayırlı olsun kardesım maşallah kazasız belasız kullan mavilerimiz çoğalıyor bir araya getirip fotolarını tabikide çekelim en kısa zamanda[FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]
Yorum Yap
Yorum Yap