hayırlı olsun kazasız belasız
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 be 4361
Çöküş
X
-
Aslı gunser tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirli olsun keyifli surusler olsun
Teşekkür ederim emin oldugum tek sey cok keyif almam
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiAslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı ugurlu olsun kardeşim
Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=2]hayırlı olsun..yanlis hatirlamiyorsam dun bu arabayi basaksehirde gördüm gayet iyi filmleri vardi kasisin ustunde durdum kimdi bu diye bakıyordum [/SIZE]
Aslı snnkryl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhayırlı olsun kazasız belasız
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı feritsafa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHadi ya hangi etap? Kesin tanisiyoruzdur ben 15 yıldır basaksehirde oturuyorum
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
-
Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen bile yaşadım başakşehirde kayaşehirde düşün artık 😃😃😃
Yorum Yap
-
Aslı feritsafa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok mu arttiran seni burdan bursaya gonderen sey neydiki abi güzel buralar sessiz sakin
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
-
Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=2]basaksehirde cooperlar rollde John'u cagirmiyorsunuz ayip ettiniz[/SIZE]
Yorum Yap
-
Aslı feritsafa tarafından gönderilmiş Mesajı göster16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
Yorum Yap