Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 ers 61

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Orjinal jcw kaliper ler var zaten onlar yeterli fren kit i alicak kadar yuklu degil araba zaten
    Benim bildigim Cm lerde standart Cooper s freni var yani 4 piston brembo falan yok 😄 Bana suan bile frenler isininca benim cok zayifliyo 270 hp civarina cok iyi durdurmaz bence

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Benim bildigim Cm lerde standart Cooper s freni var yani 4 piston brembo falan yok 😄 Bana suan bile frenler isininca benim cok zayifliyo 270 hp civarina cok iyi durdurmaz bence

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
      EBN nin sari rengini taktim sadece frenleme gayet basarili suan

Yorum Yap

Ozcan hep soyleyecegim unutuyorum, sana cam filmi lazim. En en azindan 2 numara ideal

Sent from my iPhone using Tapatalk
        34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
        34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
        34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11

Yorum Yap

Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Ozcan hep soyleyecegim unutuyorum, sana cam filmi lazim. En en azindan 2 numara ideal

Cam film inden ceza yedim tekrar yaptirmak zor geliyo yoksa bende istiyorum

Yorum Yap

Aslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Cam film inden ceza yedim tekrar yaptirmak zor geliyo yoksa bende istiyorum
            Ben de ceza yedim gecen sene ahahah Ama bende zindan spec di. Yan aynalar, dikiz aynasi yok goruntu mevcut degil

Yani min 1 numara ama ideali 2 numara. Zaten arac siyah oldugu icin 1 numara bile yaptirsan goruntunun daha da guzellesecegini dusunuyorum. 1 numara icin de polis ceza yazmaz herhalde diyip geciyorum ama onlarin sagi solu belli olmaz tabiii.

34 DS 0086 - Lightning Blue - R56 Cooper '12
            34 LS 8948 - Electric Blue - F55 Cooper D '15
            34 SR 033 - Pure Red - R60 Cooper S '11

Yorum Yap

Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Ben de ceza yedim gecen sene ahahah Ama bende zindan spec di. Yan aynalar, dikiz aynasi yok goruntu mevcut degil

Yani min 1 numara ama ideali 2 numara. Zaten arac siyah oldugu icin 1 numara bile yaptirsan goruntunun daha da guzellesecegini dusunuyorum. 1 numara icin de polis ceza yazmaz herhalde diyip geciyorum ama onlarin sagi solu belli olmaz tabiii.

Hahhah nasil yazmaz ya benim onler 1 arkalar 2 numaraydi acimadilar

Yorum Yap

Valla kafanızı karistirmak gibi olmasın ama egzozdan (egzoz da değil sadece downpipe vardı) araba bağlandı gittim ilk sorduğu şey film cam var mı oldu, varsa söktür gel dedi fotoğrafını çekiyorlar neyseki arkalar orjinalden koyu ona bişi yapamadılar önleri sokmek zorunda kaldım... Dp ı tekrar taktım da filmler için havaların ısınmasını bekliyorum bakalım 1 veya 2 yaptırırım gene heralde...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Küçücük, Minicik, içi dolu beygircik

Yorum Yap

Aslı Mr. JC tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Valla kafanızı karistirmak gibi olmasın ama egzozdan (egzoz da değil sadece downpipe vardı) araba bağlandı gittim ilk sorduğu şey film cam var mı oldu, varsa söktür gel dedi fotoğrafını çekiyorlar neyseki arkalar orjinalden koyu ona bişi yapamadılar önleri sokmek zorunda kaldım... Dp ı tekrar taktım da filmler için havaların ısınmasını bekliyorum bakalım 1 veya 2 yaptırırım gene heralde...

Ben film yaptirmam ya yapmasi ucret cezasi sonra filmlerin sokulmesi falan pahaliya patliyo

Yorum Yap

Normal sartlarda on icin 1 arka icin 2 numaraya musade var. Hatta gecen polis filmleri soktu diye mahkeme basvuran kisi davayı kazandı.

M.Kemal ATATÜRK
                    instg™askin.batur
                    sigpic
                    M.KEMAL ATATÜRK
                    İnstg/askin.batur
                    GALATASARAY

Yorum Yap

Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Normal sartlarda on icin 1 arka icin 2 numaraya musade var. Hatta gecen polis filmleri soktu diye mahkeme basvuran kisi davayı kazandı.

M.Kemal ATATÜRK
                      instg™askin.batur
                      O tarz seylerle ugrasmak istemiyorum iste ben

Yorum Yap

Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı göster

M.Kemal ATATÜRK
                        instg™askin.batur
                        O haberin linki var mı çıktı alıp arabaya koysak, gerçi polisin insiyatifinde biraz bu işler adamın elinde alet falan yok ki görsün yüzde kaç geciriyor, 1 numara 2 numara yüzde kaç geçiriyor onları bilmeleri lazım...

Küçücük, Minicik, içi dolu beygircik

Yorum Yap

Aslı Mr. JC tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          O haberin linki var mı çıktı alıp arabaya koysak, gerçi polisin insiyatifinde biraz bu işler adamın elinde alet falan yok ki görsün yüzde kaç geciriyor, 1 numara 2 numara yüzde kaç geçiriyor onları bilmeleri lazım...

http://www.sozcu.com.tr/mobil/home/detay?post_id=818077

http://m.hurriyet.com.tr/film-kapli-...tirdi-24719628

M.Kemal ATATÜRK
                          instg™askin.batur
                          sigpic
                          M.KEMAL ATATÜRK
                          İnstg/askin.batur
                          GALATASARAY

Yorum Yap

bence bunlar tamamen istisna, 1 numara hatta 0.5 numara bile olsa polisin insiyatifine kalmis..
                            doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                            2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                            3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                            4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                            5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                            6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                            7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                            8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Bir de şöyle enteresan bir durum var diye biliyorum; O mahkeme kararı yalnızca itirazda bulunan araç sahibi için geçerli oluyor. Yani şu araçta da film varmış bakın itiraz etmiş vs gibi bir emsal gösterseniz bile yine de ceza yeme durumu söz konusu olabilir. Doanın dediği gibi tamamen polisimizin insiyatifine kalmış bir durum maalesef. Ankara'da çok uzun bir zamandır çevremde oldukça fazla zindan spec gezen arkadaşım varken filmden kaynaklı ceza yiyen işitmedim örneğin. İstanbulda baya baya sıkı bir denetim var sanırım bu film konusunda.

Jantlar için de şöyle iki adet fikir verebilirim:

sigpic

Yorum Yap

Konu dışı arka yazıya dikkat özcan

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X