Gayet guzel olmus. Bu jantları sevıyorum baya bır 5 kol candır
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yeni aracim minii roadster s 2013
Çöküş
X
-
Suan guzel degil(araba yuksek oldugu icin dedim), ama araba alcaldiginda inanilmaz durucak gibi gelio bana
Hayirli olsun1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDOA abiden aldığım r111 jantları taktım,Yorumlar ? ( Sırada Coilover,Body kit var.)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Cok şık durmuş gercekten 10 numara jantlar Farları da siyah yapman ayrı bir güzellik katmıs gözümden kacmadı
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok şık durmuş gercekten 10 numara jantlar Farları da siyah yapman ayrı bir güzellik katmıs gözümden kacmadısigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFarlar zaten siyahti ihtiyar
Yorum Yap
-
Herkese teşekkür ederim beğenmenize sevindim. Aslında çok r112 istiyordum ikinci el bulabilseydim.Sıfırını zaten istenen para ortada. Bakalım bundan sonra JCW body kit yaptırıcam sanırım ve coilover miniye en şart olan parça oldu DOA abinin aracı gördükten sonra şuan bakıyorum aracıma jip gibi geliyor gözüme arabadan soğudum Coilover fiyatları şuan aşağı yukarı ne ? hiç bilmiyorum hep yay kullandım şuana kadar.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiEn son düzenleyen OGZ59; 11-07-14, 13:25.
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok şık durmuş gercekten 10 numara jantlar Farları da siyah yapman ayrı bir güzellik katmıs gözümden kacmadısigpic
Yorum Yap
-
Doa ile konus parcalar icin yonlendirme yapacaktir senin icin1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Herkese selam konuyu güncelliyelim,Arabayi alirken bekle bekle bir hal olmuştum tampondada öyle oldu ama sonunda jcw body kit i takabildik😄 Ayrıca Jcw r112 jant aldım Doa abi ve Aren abi sağolsun teşekkürlü borç bilirim yardımcı oldular ekstra Karbon scoop, Karbon bagaj çıtası ve gp2 yan sinyal seti taktım. Jcw kiti Sponsorumuz Ayn auto Ahmet ve Yusuf usta çok güzel bir işçilikle montajını halletti.Onlarada burdan tekrar ellerine sağlık diyorum ve resimler 😄 Yeni araç almış gibi oldum 😄 En zor parça aradan çıktı, Bundan sonra zamamla Jcw fren sistemi ,Blackline arka stop, Gp2 difüzör seneye yaza doğruda ufak tefek motor ve iç kısımla oynarım özellikle karbon direksiyonlarda çok gözüm var 😂
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap