Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Gökhan'cım, yağmur dinsin, Go Pro ile direkt eksoz bölümnün çekildiği bir video hazırlayacağım. Ben de heyecanla dinlemeyi bekliyorum dışarıdaki sesini. Biraz kurum bağladıkça iyice toklaştı ve güzelleşti sesi.
07 EMN 99 - BLAZING RED '13 COUNTRYMAN S ALL4 - PRESENT
07 FGF 46 - ROYAL GREY '11 COUNTRYMAN S ALL4 - SOLD
DONANIM:
19'' R134 JCW WHEELS - 225/40 R19 MICHELIN PILOT SUPER SPORT - MILLTEK CAT-BACK+DOWN PIPE - PIPECROSS FOAM FILTER - PACEMAN JCW FRONT LIP - POWERSHOP ECU REMAP - JCW PLUGS
FORGE RECIRCULATION VALVE - BLACK RACING STRIPES - LED SIGNALS - LED DRL'S - LED INTERIOR LIGHTS ... www.seyahatgunlugum.com
Aslı oktayolcen tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Gökhan'cım, yağmur dinsin, Go Pro ile direkt eksoz bölümnün çekildiği bir video hazırlayacağım. Ben de heyecanla dinlemeyi bekliyorum dışarıdaki sesini. Biraz kurum bağladıkça iyice toklaştı ve güzelleşti sesi.
Merakla beklemedeyim dun bizde aradigimiz cm i aldik sport tusunda stock eksozun patirdamasi bile guzeldi sendeki dahada bi heyecan verir.
Yorum Yap