Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Mini Cooper D + Karavan (Türkiyenin ilk karavanlı minisi :)))

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı minicaravan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Alencim gözünden kaçmış sanırım, İngiltere den aradılar, Türkiye ye gelen modelin dünya genelinde uygunluğu yokmuş Countryman D alcam Şişkolar çoğalsın üstad
    Pardon ya bir sinirle okuyunca kacirmisim utanc verici bence. Ama siskolar cogalsin

Bir yorum yaz:

• minicanavar
    yanıtladı
    Aslı phdserkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben de müthiş hayal kırıklığına uğradım ve sinirlendim. Ülkemizde malesef tamamı mantık(!) ürünü kanun ve kurallarla yönetiliyoruz. Aşağıdaki linkte çeki demiri kolayca çıkarılıp takılabilir diyor. Yani karavan olmadan seyahatte sorun çıkmaz. Karavanla seyahatte ise trafiğe yakalanırsanız en alt seviyedeki ceza (yani 2014 için 77 TL olsa %25 indirimle 58 TL'ye gelir) verileceği için pek sorun olmaz diye düşünüyorum.

Tabi bütün bunları trafik kurallarına uymamanız için söylemiyorum Bana da bir arkadaşım söyledi zaten

http://www.teknikyavuz.com/s-s-s.html
    (Avrupa'da her 5 araçtan 3'ünde çeki demiri varmış peh peh peh!!!)
    Üstad uygunluğu olmamasının bir nedeni vardır artık kısmet deyip, countryman a geçme kararı aldık.

Ilgin için teşekkür ederim.

Bir yorum yaz:

• minicanavar
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hakan yazdıklarını okudum ve şaka gibi geldi yani TUV heryerde TUV eger Almanya TUV onay verdiyse bu araba nasıl olurda Turkiyedeki TUV den onay alamaz saka gibi ya.
    Alencim gözünden kaçmış sanırım, İngiltere den aradılar, Türkiye ye gelen modelin dünya genelinde uygunluğu yokmuş Countryman D alcam Şişkolar çoğalsın üstad

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı phdserkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben de müthiş hayal kırıklığına uğradım ve sinirlendim. Ülkemizde malesef tamamı mantık(!) ürünü kanun ve kurallarla yönetiliyoruz. Aşağıdaki linkte çeki demiri kolayca çıkarılıp takılabilir diyor. Yani karavan olmadan seyahatte sorun çıkmaz. Karavanla seyahatte ise trafiğe yakalanırsanız en alt seviyedeki ceza (yani 2014 için 77 TL olsa %25 indirimle 58 TL'ye gelir) verileceği için pek sorun olmaz diye düşünüyorum.

Tabi bütün bunları trafik kurallarına uymamanız için söylemiyorum Bana da bir arkadaşım söyledi zaten

Hakan yazdıklarını okudum ve şaka gibi geldi yani TUV heryerde TUV eger Almanya TUV onay verdiyse bu araba nasıl olurda Turkiyedeki TUV den onay alamaz saka gibi ya.

Bir yorum yaz:

• phdserkan
    yanıtladı
    Üstad mesaj icin tesekkur ederim. Henüz karavanı deneme fırsatımız olmadı bu sene ilk denemeleri yapacaktık eminiz guzel olacaktı fakat saçma bir konu yüzünden eski mini one'a taktirmis oldugum cekidemirini yeni minime taktiramiyorum. Avrupa'da taktirilabilen ve uygunluğu olan aracımın Türkiye'de uygunluğu olmadıgı tse de ve muayene den gecemedigini öğrendim. İngiltere Almanya borusan kosifler herkesi ayağa kaldırdım ama bana countryman almamı tavsiye ettiler bir kez daha nefret ettim ülkeden sadece onda uygunluk varmis boyle canım cok sıkkın şuan aracı satıp countryman mi alsam düşüncesindeyim

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Ahaha ) tek çözüm kampinglerde durmak Alencim
    Benim baska alternatifler bulmam lazım

Bir yorum yaz:

• minicanavar
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ya Hakan gercekten ben de dusunmedim degil
    Ahaha ) tek çözüm kampinglerde durmak Alencim

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ��

tooncay
    34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
    Ya Hakan gercekten ben de dusunmedim degil

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Dayanamadim, off topic icin üzgünüm
    [ATTACH=CONFIG]4192[/ATTACH]
    👍

tooncay
    34 NIJ 84 - Tuncay Karaman

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Anilcim Avrupa turu planı olduğu icin ister istemez değiştirmek zorundayız ya, evraka ekli olmadan tr den çıkış da yapamıyoruz. Ben de senle hem fikirim aslında ama evrak kullanmam gereken durumlar olduğu icin mecburen sıfır arabayı satıyorum
    Ivana Sert kesin degisicen o zaman. Care Veyseller

GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!

Bir yorum yaz:

• minicanavar
    yanıtladı
    Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Canımsın, ama teklifim geçerli )))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Countrymanci olcam bende )

Bir yorum yaz:

• minicanavar
    yanıtladı
    Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hakancim yerinde olsam wishman in da dedigi gibi sokulup takilabilen bi ceki demiri arastirirdim. Senede kac gun karavani takacaksin ve takdigin zamanlar ceza yeme riskin ne olur, ceza yediginde de ne odeyeceksin bi hesap yapmalisin bence. 5-6 yila vursan odeyecegin cezanin cok fazla olmayacagi dusuncesindeyim. Yinede karar senin ama eger aracindan memnunsan ki cok diri bi araca benziyor bence risk almaya deger. Ama eger yok ben surekli karavani kullanirim dersen o ayri tabiki.

GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
    Anilcim Avrupa turu planı olduğu icin ister istemez değiştirmek zorundayız ya, evraka ekli olmadan tr den çıkış da yapamıyoruz. Ben de senle hem fikirim aslında ama evrak kullanmam gereken durumlar olduğu icin mecburen sıfır arabayı satıyorum

Bir yorum yaz:

• minicanavar
    yanıtladı
    Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Fatihv'de kalamis kosiflerde 2013 0 km dizel countryman vardi pazar gunu, cok cazip bi fiyatla bekliyordu onu sorar misiniz ilginizi cekebilir.

Elde kaldigi icin normalden epey uyguna alabileceksinizdir
    Cumartesi gunu kismetse yeni mininin lansmanına katılmayı dusunuyorum. Gelmişken kosiflerede uğrayıp araca bakayım tesekkurler üstad

Bir yorum yaz:

• 16CPR31
    yanıtladı
    Allah seni kahretmesin Turgay ) şanslı olmasa sen gibi bir dosta boyle bir ortama nasıl sahip olabilirdim
    Canımsın, ama teklifim geçerli )))

Bir yorum yaz:

• minicanavar
    yanıtladı
    Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hakan şanslı bir insan olduğuna hiç inanmamıştım, tezim devam ediyor..
    Üzgünüm ahbap senin adına, benim araca çeki demiri takılıyomuş, istersen kafa kafaya takas yapabiliriz.. Yerse San. Tic. Ltd. Şti.

Allah seni kahretmesin Turgay ) şanslı olmasa sen gibi bir dosta boyle bir ortama nasıl sahip olabilirdim

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X