Hakancim yerinde olsam wishman in da dedigi gibi sokulup takilabilen bi ceki demiri arastirirdim. Senede kac gun karavani takacaksin ve takdigin zamanlar ceza yeme riskin ne olur, ceza yediginde de ne odeyeceksin bi hesap yapmalisin bence. 5-6 yila vursan odeyecegin cezanin cok fazla olmayacagi dusuncesindeyim. Yinede karar senin ama eger aracindan memnunsan ki cok diri bi araca benziyor bence risk almaya deger. Ama eger yok ben surekli karavani kullanirim dersen o ayri tabiki.
GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini Cooper D + Karavan (Türkiyenin ilk karavanlı minisi :)))
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdi
-
Hakan şanslı bir insan olduğuna hiç inanmamıştım, tezim devam ediyor..Aslı minicaravan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞuan İngiltere den telefon geldi. Türkiye ye gelen cooper D nin bi kac farklı modeli varmis ve benim aldığım modele dunyanın hic bir yerinde ceki Demir'i takilmiyormuş countryman D arıyorum acil bilgilerinize
Üzgünüm ahbap senin adına, benim araca çeki demiri takılıyomuş, istersen kafa kafaya takas yapabiliriz.. Yerse San. Tic. Ltd. Şti.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Fatihv'de kalamis kosiflerde 2013 0 km dizel countryman vardi pazar gunu, cok cazip bi fiyatla bekliyordu onu sorar misiniz ilginizi cekebilir.
Elde kaldigi icin normalden epey uyguna alabileceksinizdir
Bir yorum yaz:
-
Şuan İngiltere den telefon geldi. Türkiye ye gelen cooper D nin bi kac farklı modeli varmis ve benim aldığım modele dunyanın hic bir yerinde ceki Demir'i takilmiyormuş countryman D arıyorum acil bilgilerinize
Bir yorum yaz:
-
Hiç açıklaması yok yurt dışındaki uygunluk belgelerine ulaştım "certficate of conformity" onlarda var Türkiye şartlarına ozel bisey sanirim bu durum .Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSebeb? Dizel olmasi mi? Otomatik ve dusuk beygirli bir Mini'ye uygunluk varken, torku yuksek ve duz vites (ki bence bu kisim onemli) bir Mini'ye uygunluk olmamasinin statuko dan baska bir anlami yoktur diye dusunuyorum.
Senin hesabina bende cok uzuldum. Ama sorun birsekilde cozulecektir.
Peki o ceki demiri tak cikart yapilamiyor mu iki senede bir?
Taktirirsam arac garanti dışına çıkıyor ve karavan ile çevirirlerse ne kadar ceza yazdıklarını bilmiyorum ama aslında bu riski göze almayı da düşünüyorumEn son düzenleyen minicanavar; 08-04-14, 19:59.
Bir yorum yaz:
-
Sebeb? Dizel olmasi mi? Otomatik ve dusuk beygirli bir Mini'ye uygunluk varken, torku yuksek ve duz vites (ki bence bu kisim onemli) bir Mini'ye uygunluk olmamasinin statuko dan baska bir anlami yoktur diye dusunuyorum.Aslı minicaravan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSuya düştü planlar ustad bu ülkede ceki Demir'i takılmıyor cooper D ye mini one a taktırmaya musade eden sistem Avrupa'da izin verdigi araca Türkiye'de izin vermiyor countryman almamız gerekiyormuş
Senin hesabina bende cok uzuldum. Ama sorun birsekilde cozulecektir.
Peki o ceki demiri tak cikart yapilamiyor mu iki senede bir?
Bir yorum yaz:
-
Suya düştü planlar ustad bu ülkede ceki Demir'i takılmıyor cooper D ye mini one a taktırmaya musade eden sistem Avrupa'da izin verdigi araca Türkiye'de izin vermiyor countryman almamız gerekiyormuşAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHakan;
Tabii senin hem bilgin, hem planin, hem de tanidiklarin vardir, cunku isin icindesin. Ama
Eger ki birgun o aklindaki degis tokus fikrini gercege donusturmek istersen bende sana Italya da eskisini birakabilecegin karavan parki yeri onerebilirim. Calusma arkadaslarimdan birinin ailesi karavan parki kiraliyor arazilerinde.
Onlar bu ise bizden daha cok yatkin. Sirketin orada hep gozume takiliyor, bir cok karavan satis yeri var.
Bildigim kadari ile EU'da araban ve karavanin toplam kg limitlerine gore vergisi var. Hem arabayi, hem karavani buyuk tutunca sanirim vergide buyuyor.
Peki bizde aracla yurtdisi cikmak icin arabamiza bir uygunluk belgesi aliyoruz ya, karavan icin de bu ayni mi?
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Üstad mesaj icin tesekkur ederim. Henüz karavanı deneme fırsatımız olmadı bu sene ilk denemeleri yapacaktık eminiz guzel olacaktı fakat saçma bir konu yüzünden eski mini one'a taktirmis oldugum cekidemirini yeni minime taktiramiyorum. Avrupa'da taktirilabilen ve uygunluğu olan aracımın Türkiye'de uygunluğu olmadıgı tse de ve muayene den gecemedigini öğrendim. İngiltere Almanya borusan kosifler herkesi ayağa kaldırdım ama bana countryman almamı tavsiye ettiler bir kez daha nefret ettim ülkeden sadece onda uygunluk varmis boyle canım cok sıkkın şuan aracı satıp countryman mi alsam düşüncesindeyimAslı phdserkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAraçlarımız aynı olunca hayal kurmam kolaylaştı
Ben de yaptığınızı yapabilmek isterdim. N'apalım şimdilik çadıra devam
Bence de çekiş konusunda sıkıntınız olmaz. Yalnız ben bu tip bir karavanda yaşam kalitesini merak ettim. Önceden sahibi miydiniz? Malum tente vs. yok. Ayrıca 2 adet de bisiklet bağlamak lazım üste
Bir önerim de blog şeklinde fotoğraflarınızı paylaşmanız olacak. Bizim gibi bir yere kıpırdayamayanlar için ilaç niyetine...
Güzel günlerde kullanın!!!
Bir yorum yaz:
-
Hakan;
Tabii senin hem bilgin, hem planin, hem de tanidiklarin vardir, cunku isin icindesin. Ama
Eger ki birgun o aklindaki degis tokus fikrini gercege donusturmek istersen bende sana Italya da eskisini birakabilecegin karavan parki yeri onerebilirim. Calusma arkadaslarimdan birinin ailesi karavan parki kiraliyor arazilerinde.
Onlar bu ise bizden daha cok yatkin. Sirketin orada hep gozume takiliyor, bir cok karavan satis yeri var.
Bildigim kadari ile EU'da araban ve karavanin toplam kg limitlerine gore vergisi var. Hem arabayi, hem karavani buyuk tutunca sanirim vergide buyuyor.
Peki bizde aracla yurtdisi cikmak icin arabamiza bir uygunluk belgesi aliyoruz ya, karavan icin de bu ayni mi?
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Araçlarımız aynı olunca hayal kurmam kolaylaştıAslı minicaravan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha tesekkurler kısmetse Etkinliklerde ve resimlerde birlikteyiz
Ben de yaptığınızı yapabilmek isterdim. N'apalım şimdilik çadıra devam
Bence de çekiş konusunda sıkıntınız olmaz. Yalnız ben bu tip bir karavanda yaşam kalitesini merak ettim. Önceden sahibi miydiniz? Malum tente vs. yok. Ayrıca 2 adet de bisiklet bağlamak lazım üste
Bir önerim de blog şeklinde fotoğraflarınızı paylaşmanız olacak. Bizim gibi bir yere kıpırdayamayanlar için ilaç niyetine...
Güzel günlerde kullanın!!!
Bir yorum yaz:
-
Evet araştırmıştım bunları Türkiye'de malesefAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhakancım bu uzun zamandır var yani karavanım olacaksa birgün (zor ama) böylesini çok isterdim. Bunun adı AirStream olarak geciyor MINI Airstream yazarsan google efendi gösterir fotoları
hatta ucuz bir karavanla yurt dışına çıkıp bunlardan biriyle geri dönme fikrimde vardı
Bir yorum yaz:
-
hakancım bu uzun zamandır var yani karavanım olacaksa birgün (zor ama) böylesini çok isterdim. Bunun adı AirStream olarak geciyor MINI Airstream yazarsan google efendi gösterir fotolarıAslı minicaravan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen bu harika be
Bir yorum yaz:
-
Alen bu harika beAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]4190[/ATTACH]
[ATTACH]4191[/ATTACH]
Bu da bizimki :P
Bir yorum yaz:
-
hahahahaAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDayanamadim, off topic icin üzgünüm
[ATTACH=CONFIG]4192[/ATTACH]
))
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: