Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 EG 3731 Yeşil R53
Çöküş
X
-
34tb9544
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBRG heralde çok çok az olduğundan mıdır, E36 M3 3.0GT ile aynı rengi paylaşmasından mıdır favori rengim. Kazasız belasız kullanman dileği ile.
Yorum Yap
-
Faruk'S
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMAşallah kazasız belasız yeşil renk bana pek çekici gelmiyordu ama senin araba değiştirdi bunu şimdi .
Yorum Yap
-
Aslı Faruk'S tarafından gönderilmiş Mesajı gösteral benden de o kadar.Şu yeşil tonunu hiç bir arabaya yakıştırmam ama bi farklı göründü gözüme..
Tesekkur ederim yorumuna begendigne cok sevindim...
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı byrioo tarafından gönderilmiş Mesajı göstertertemiz maşallahh.
Yorum Yap
-
Faruk'S
Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBazen etrafta goruyorum duz cooper lar r56 lar var tek tuk yesil renk onlari gordugumde bende hakkaten begenmiyorum. Bakimsiz yesil renk cok itici duruyor birde yesille beyazi tasarimcilari iyi uydurmus. Benimde bu kombinasyondan baska yapicak hicbiseyim yok jant degistiremiyorum body kit yapmak riskli bu butunluk bozuldgunda büyüsü kaciyor hemen...
Tesekkur ederim yorumuna begendigne cok sevindim...
Yorum Yap
-
Aslı jcw tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAracının rengi bence mini cooperdaki en tarz renk, BRG başlı başına asalet rengidir.
Bende benim klasik miniyi renk kararı verirken BRG ve Tahiti Blue arasında çok gidip gelmiştim.
Kazasız belasız iyi günlerde kullan arabanı
Tesekkurler iyi dileginiz icin sizin arabalsrinizda miniyi mini gibi yansitan renklerde kazasiz belasiz insallah.
Yorum Yap
Yorum Yap