Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R50 Purple Haze 34JE5436

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

R50 Purple Haze 34JE5436

Aracı 107.000 Km de aldım. Kazasız boyasız ve rengi gercekten bana cok güzel geldi.

Genel bakımı yapıldıktan sonra pasta cilaya gitti. İc detaylı temizlikte radyonun icine sıvı teması oldu radyo degisti. Aldıgım radyo aux baglantısı ve usb takmaya uygun olmadıgı icin orjinalligini bozup yeni teyp aldım. Ufak tefek problemler cıksada hepsini 1 hafta icinde hallettim. Sadece rotus ve gamzeleri kaldı. Onlarıda halledecegim.

Rutusların haricinde, xenon yapmak istiyorum. Bazı arkadaslarım karsı cıksada MCS' ye cevirme düsünceside var.

[CENTER] [/CENTER]

[CENTER]

[/CENTER]

Suan malesef fotografları bu kadar.

Gule gule kullanın kazasız belasız JCW body kit cok guzel olabilir.
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Gule gule kullanın cok harika gorunuyor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

hayırlı olsun kazasız belasız...
        sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

Masallah cok diri duruyor. Guzel gunlerde kullanin

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Yorum Yap

maşallah güle güle kullan
            sigpic

Yorum Yap

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Masallah cok diri duruyor. Guzel gunlerde kullanin

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
              R50 modları konusunda Anıl beye danısabilirsiniz

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Tesekkur ederim. Body Kit ve xenon dedigim gibi düsünüyorum fakat uygun fiyatlı bulamadım. Maslak ve Bostancı' yı arastırdım fakat yok. Sadece sıfır xenon buldum oda 3.300-3.500 TL arası fiyat.

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  R50 modları konusunda Anıl beye danısabilirsiniz
                  Tesekkurler Alen Bey Ciddi motor projeleri oldugu surece garajim tum r50 lere aciktir bilirsiniz!

Aracinizi cooper s e cevirmenizi acikcasi onermem ben. Oncelikle kaputu degistirip s kaput koymak direkt olarak onden darbeli arac imaji veriyor insanlarin gozunde. Ayrica bu is icin ciddi bir masraf yapmaniz gerekmekte. Tamponlar, ortaya alinacak egsoz vs. vs. Benim tavsiyem renk cok canli ve ilgi cekici oldugu icin kaputa beyaz seritler cekip on izgaraya krom ilave farlar ekleyerek araci dahada cekici hale getirmek olacaktir.

Yorum Yap

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Tesekkurler Alen Bey Ciddi motor projeleri oldugu surece garajim tum r50 lere aciktir bilirsiniz!

Aracinizi cooper s e cevirmenizi acikcasi onermem ben. Oncelikle kaputu degistirip s kaput koymak direkt olarak onden darbeli arac imaji veriyor insanlarin gozunde. Ayrica bu is icin ciddi bir masraf yapmaniz gerekmekte. Tamponlar, ortaya alinacak egsoz vs. vs. Benim tavsiyem renk cok canli ve ilgi cekici oldugu icin kaputa beyaz seritler cekip on izgaraya krom ilave farlar ekleyerek araci dahada cekici hale getirmek olacaktir.

+1

Tesekkurler Anıl bey

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Maşallah kazasız belasız kullanın
                      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Kazasız belasız cezasız kullanman dileğiyle.. (R50 candır

Yorum Yap

kazasız belasız cezasız keyifli sürüşler

Yorum Yap

Tesekkurler. Cogunluk aracın orjinalligini bozmamak yonunde. İlk is seritleri hallediyorum. Sonra xenon ve ilave far seti.

Yorum Yap

Gule gule kullanin, ben de anila katiliyorum ayrica ilave far takicaksaniz xenon da dusunmeyin derim bayan gozuyle kazasiz keyifli surusler

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              34 NL 2551 "KUBİ"

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X