Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Saolun valla gozum gibi bakiyorum buna kimseye de kullandirmiyorum kocam dahil ilk arabam da sayesinde pert oldugu icin ruyalarima bile girio bunu da alip pert ettigi gecen gece uyanip ruyanin etkisindeyken tekmelemeye basladim neye ugradigini sasirdi😂 isteyen herkesin bi minisi olsun🙏 bende arabalar ikiye ayrilir ayagi yerden kesen 4 tekerler ve miniler😀. Toplantiya gidis hali de bu
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Konu basligindan fark edemedim bilsem ilk basta okurdum konuyu
İyi ki geldin aramiza cidden konvoyda da cok renk kattiniz, MINIseverliliginle de forumda renk katmaya devam ediyorsun
Film icin Uskudar Llumar Ahmet var duymussundur belki, ona ek olarak Bostanci'da yillardir MINI'lerim dahil bircok araba yaptirdigim bir yer var oraya da yonlendirebilirim, pm atman yeterli
Kazasiz cezasiz keyifli surusler olsun tombul kuşunla
Tarik cok naziksin sizin konvoyunuzda olmak bizi çooookkk mutlu etti yenilerini bekliyoruz geriden peşinize takiliciz artik ben kirmizi bi S bulamassam
Tarik cok naziksin sizin konvoyunuzda olmak bizi çooookkk mutlu etti yenilerini bekliyoruz geriden peşinize takiliciz artik ben kirmizi bi S bulamassam
Yorum Yap