Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Yakismis, onumuzdeki yaz Giovanni'ye de uygulayabilir miyiz? R50 icin olur mu? Yanlizca on tamponun altina mi takiliyor yoksa tamponda mi degismesi gerekiyor? Ben tamponumdan memnunun.
Gule gule kullan Alen'cim.
Wishman
Soru bu idi ; :-p 'Sevgili Admin'im, bilen var bilmeyen var, olan var olmayan var. Resimde Guzel Mini'nize takmis oldugunuz adinin 'lip' oldugunu ogrendigim aparat yanlizca body kit takili olan Minilerimize mi uygulanabiliyor? Yoksa baska uygulamalar yapilinabilinebilir mi? Mesela body kitsiz eski model mazlum R50'lere birsey degistirmeden takilabilinir mi?'
Soru bu idi ; :-p 'Sevgili Admin'im, bilen var bilmeyen var, olan var olmayan var. Resimde Guzel Mini'nize takmis oldugunuz adinin 'lip' oldugunu ogrendigim aparat yanlizca body kit takili olan Minilerimize mi uygulanabiliyor? Yoksa baska uygulamalar yapilinabilinebilir mi? Mesela body kitsiz eski model mazlum R50'lere birsey degistirmeden takilabilinir mi?'
Wishhamyaparman
Wishmanım 3 kasanın da r50 56 60 tamponları degisik hicbiri birbirine uymuyor ama sana JCW ön tampon alalım bir de JCW ızgara ama chromelardan kurtulman gerekecek o zaman
Cok guzel olmus. bence iki adim daha var..
birincisi kolay olani; frenler icin olan on hava girislerinin siyaha cevirilmesi..
ikincisi asil zorunlu olan; lip'lerden sonra arabanin yuksekligi cok vurgulanmis, acil bir coilover
Ne yazık ki yan scuttle ve fren hava giriş kapakları chrome onların siyah olanları satılıyor ama arabanın önünü cok bogar. Coil ancak R56 ım olsaydı alırdım gerenk yok zaten 1 cm daha dusuk arabam normal Countrymanlerden bana yetiyor Araba cok yuksek duruyor cunku Kekuticim arabasını sonuna kadar neredeyse bastıgı için
Wishmanım 3 kasanın da r50 56 60 tamponları degisik hicbiri birbirine uymuyor ama sana JCW ön tampon alalım bir de JCW ızgara ama chromelardan kurtulman gerekecek o zaman
Kusura bakma konunu boluyorum bir sekilde ama tesekkurler bilgi icin. Bunuda yazayim sonrasinda baska bir sekilde sorum olursa iletirim.
Giovanni'nin arka kismindan cok memnunum. Jenifer Lopez misali. On kisimda cok cok buyuk degisiklik istemiyorum ama LIPin guzel duracagindan emindim. Chromelar hosuma gidiyor cunku dogustan 'suslu' bir tarafim var. Tampon degistirirsek rengi tutturamayabiliriz cunku 8 yilin verdigi bir degisim soz konusu 'yillandirma' bile tam uyum saglayamayabilir. Bu durumda sanirim 'cok konusma ve otur' pozisyonuna geri donmem gerekecek. Ehh iste aklina baska turlu bir olabilirlik gelirse bunu bilahare konusuruz.
Tesekkur ediyorum. Konuyu bolmedim umarim.
Kusura bakma konunu boluyorum bir sekilde ama tesekkurler bilgi icin. Bunuda yazayim sonrasinda baska bir sekilde sorum olursa iletirim.
Giovanni'nin arka kismindan cok memnunum. Jenifer Lopez misali. On kisimda cok cok buyuk degisiklik istemiyorum ama LIPin guzel duracagindan emindim. Chromelar hosuma gidiyor cunku dogustan 'suslu' bir tarafim var. Tampon degistirirsek rengi tutturamayabiliriz cunku 8 yilin verdigi bir degisim soz konusu 'yillandirma' bile tam uyum saglayamayabilir. Bu durumda sanirim 'cok konusma ve otur' pozisyonuna geri donmem gerekecek. Ehh iste aklina baska turlu bir olabilirlik gelirse bunu bilahare konusuruz.
Tesekkur ediyorum. Konuyu bolmedim umarim.
Wishman
Sen istedigin konuyu bölersin hic problem yok Giovanni için tampon degistirmekten baska çare yok dedigin gibi birsey yapmadan otur artık
Bohohohyyt! anlamadim simdi ben Bu wishman torpilli mi yani bi imtiyazi mi var bilmedigimiz ?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yasli ya, gunu az diye laf etmiyoruz Nida'cim. Hem zaten cok da karistirmiyor ortaligi su gunlerde. Hatta bazi yerlerde 'halef'imi buldum gibi sozler ediyormus. Acaba kim ?
Yasli ya, gunu az diye laf etmiyoruz Nida'cim. Hem zaten cok da karistirmiyor ortaligi su gunlerde. Hatta bazi yerlerde 'halef'imi buldum gibi sozler ediyormus. Acaba kim ?
Wishhalefinidaolmaliman
bi kac daha firin daha yemeli sanki su halefi aday adayin .. kaporta boya, pasta cila, parca degisimi, stickerlama konusunda iyi pilotluguda guzel yollarida iyi biliyorda MINIsi olmayani bu devirde adam yerine koymayanlara rastlaniyor coluk cocuk muhabbetleri falan bi ceneleri kapamak icin MINI'lenmesi lazim .. hedef 2014 wishman heuheuheueh daha zamanin var 4koldan saldir! ileri!
Cok guzel olmus. bence iki adim daha var..
birincisi kolay olani; frenler icin olan on hava girislerinin siyaha cevirilmesi..
ikincisi asil zorunlu olan; lip'lerden sonra arabanin yuksekligi cok vurgulanmis, acil bir coilover
Yorum Yap