Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Astro Black Cooper S - 34 DEV 20
Çöküş
X
-
Teşekkürler. yazılım + intercooler + jcw bujiler ve filtre kiti + iskender downpipeAslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah çok iyi.motora bişey yapıldı mı?
Yorum Yap
-
Teşekkür ederim Tarık. Biraz hazıra konmuş oldum ama artık üzmeden bakıcaz.Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSimsiyah kombinasyonu, recarolari ve arka gergisi can alici noktalar
jant ayna uyumu da cok guzel, Allah cizik yuzu gostermesin gule gule kullan Ersin
Yorum Yap
-
Sen yine bütün aldın ben benimkinin bicok parcasina yetisemedimAslı ersin_srndg tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkür ederim Tarık. Biraz hazıra konmuş oldum ama artık üzmeden bakıcaz.
Boyle de tatli oluyo parcalar hep kaliteli ve yerinde kullanilan parcalar olunca
Yorum Yap
-
Hoşbulduk. Evet janlar çok iyi mini de dahada iyi olmuş.Aslı Erhan.Demirisci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoş geldin , Jantların beni tanır 2 sene göz göze bakışıyorduk mağazanın konsept jantıydı Mini'ye takılacak diyince verdim başka araç olsaydı vermiyecektim
Yorum Yap
-
Eski cikan egsozunu saticaksan PM atarmisin ?1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

Yorum Yap
-
R56 HKS olunca dayanamadımAslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVaay hayirli olsun Ersin, guzel hareket
Yorum Yap

Yorum Yap