Aracım 2011 model Cooper s.Cok istedğim bir araçti ve şans eseri yakın bir abimden 29.000 km almış bulundum aracım suanda stock halde.Sizin yardimlarinizla daha güzel bir hale getirmek istiyorum
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 coopers 16bus34
Çöküş
X
-
Nikelaj kaplamalari da ekleyelim
Aslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAracınız gerçekten çok güzel duruyor. Rengi de şahane olmuş. İyi seçim Kazasız belasız suruüşler ilk olarak jcw body kit ve jantla başlayalım isterseniz Kazasız belasız maşallah.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNikelaj kaplamalari da ekleyelimsigpic
No It Doesn't Come Off !
insta; mertuzunoglu
snapchat; mrtuzunoglu
Yorum Yap
-
4eva
Guzel makine. Guzel gunlerde kullanman dilegiyle
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHorizon Blue TR'de R56s araclarda cok nadiren bulunuyor bence kesinlike guzel bir kombinasyon olmus!
Kazasiz belasiz surusler olsun!
Yorum Yap
-
Aslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAracınız gerçekten çok güzel duruyor. Rengi de şahane olmuş. İyi seçim Kazasız belasız suruüşler ilk olarak jcw body kit ve jantla başlayalım isterseniz Kazasız belasız maşallah.
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNikelaj kaplamalari da ekleyelim
Yorum Yap
-
18 ise gp janti olmali
Kazasiz belasiz surusler dilerim cok guzel1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Jantlari 18 alman gereksiz olucaktir 17 zaten araci basinca guzel gosteriyor. Araba ufak zaten. Ama lightweight bir jant bulursan oz gibi takilabilir. Benim ilk isim hatasiz olmalarina ragmen runflatleri satmak oldu. Konfora duskunum bana gore degildi. Hic bir sikinti olmaz daha da iyi olur. P zero nero aldim gayet rahatim su anda. Tavsiye ederimsigpic
No It Doesn't Come Off !
insta; mertuzunoglu
snapchat; mrtuzunoglu
Yorum Yap
-
Aslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraramıza hoşgeldiniz, kazasız belasız kullanmak nasip olur inş.
bu renk bir S bademliye doğru giderken önümde baya seyretti fakat 34 plakaydı yanlış hatırlamıyorsam.
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGuzel makine. Guzel gunlerde kullanman dilegiyle
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap