Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 coopers 16bus34
Çöküş
X
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasallah gule gule kullan
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Masallah gule gule kullan
Bir yorum yaz:
-
Egzoz konusuna da yazdim, orada verimli bir sonuc cikartacagiz insallah
Aracin kombinasyonu cok şık duruyor, gule gule kullan
Bir yorum yaz:
-
egzoz için bir tavsiyeniz var mı dün son susturucuyu iptal ettirmiştim bugün tekrar orjinal hale döndüm ses çok güzeldi ancak yakıt ve alt devirlerdeki düşüş bariz şekilde hissettirdi.Şuanda iskender ustada downpipe ve arıza ışığı yakacağı içinde ecufast yazılım düşünüyorum sizce yeterli olur mu?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster18 ise gp janti olmali
Kazasiz belasiz surusler dilerim cok guzel
Bir yorum yaz:
-
Aslı 16bus34 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende öyle düşünüyorum,insallah yakın zamanda değiştiricem tavsiyeler için çok sağol
Bir yorum yaz:
-
Aslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı gösterJantlari 18 alman gereksiz olucaktir 17 zaten araci basinca guzel gosteriyor. Araba ufak zaten. Ama lightweight bir jant bulursan oz gibi takilabilir. Benim ilk isim hatasiz olmalarina ragmen runflatleri satmak oldu. Konfora duskunum bana gore degildi. Hic bir sikinti olmaz daha da iyi olur. P zero nero aldim gayet rahatim su anda. Tavsiye ederim
Bir yorum yaz:
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGuzel makine. Guzel gunlerde kullanman dilegiyle
Bir yorum yaz:
-
Aslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraramıza hoşgeldiniz, kazasız belasız kullanmak nasip olur inş.
bu renk bir S bademliye doğru giderken önümde baya seyretti fakat 34 plakaydı yanlış hatırlamıyorsam.
Bir yorum yaz:
-
Jantlari 18 alman gereksiz olucaktir 17 zaten araci basinca guzel gosteriyor. Araba ufak zaten. Ama lightweight bir jant bulursan oz gibi takilabilir. Benim ilk isim hatasiz olmalarina ragmen runflatleri satmak oldu. Konfora duskunum bana gore degildi. Hic bir sikinti olmaz daha da iyi olur. P zero nero aldim gayet rahatim su anda. Tavsiye ederim
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNikelaj kaplamalari da ekleyelimparlak siyah düşünüyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAracınız gerçekten çok güzel duruyor. Rengi de şahane olmuş. İyi seçimKazasız belasız suruüşler ilk olarak jcw body kit ve jantla başlayalım isterseniz
Kazasız belasız maşallah.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: