Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

16 jaws 09 - '10 mcs

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

16 jaws 09 - '10 mcs

merhaba,

Bir müddet 184 hp'lik arayışından sonra Ankara'dan bu araca denk geldim. Gittik gördük, aldık geldik

Yalnız ablamız arabayı sadece benzinlikte yıkatmış zannedersem çünkü boyası çok kötü durumdaydı. boya korumunasını bitirmem 3 günümü aldı araba aldığım gibi duruyor, pek birşey yapamadım, önerilerinize de açığım. damalı aynalar kötü duruyor biliyorum

En son düzenleyen DeNNis; 30-03-14, 14:38.

Kazasız belasız cezası kullan inş.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
    sigpic

Yorum Yap

Gule gule kullan

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
      sigpic

Yorum Yap

welcome back techturkey de gordum sanki neyse orasini kurcalamayacagim hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz surusler

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Öncelikle araç hayırlı olsun güle güle kullan. Aşağıya önerilerimi sırasıyla yazayım.
          - Arka stoplar LCI kasa ile değişim sahibinden.comda ucuz rakamlara bulmak mümkün ve stopun orta kısmı beyaz olsun.
          - Tavan ve ayna kapakları kırmızı kaplama.
          - Kaputa şerit çekilecez çapraz şekilde şeritler siyah ancak kenarları ince kırmızı olacak.
          - Jantlar parlak veya mat siyaha boyanırsa daha güzel durur diye düşünüyorum.
          - APP plaka ve pleksi plakalık ayrıca plakaya 50'lik ledlerden takılırsa aracın görüntüsü çok hoş olacaktır.
          - Maddi açıdan mümkünse JCW body kit

Yorum Yap

Aslı AYDIN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Kazasız belasız cezası kullan inş.

teşekkürler, cümlemize.

Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Gule gule kullan

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
            teşekkür ederim.

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            welcome back techturkey de gordum sanki neyse orasini kurcalamayacagim hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz surusler

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
            sormayın ya, milletin hayatını geçmek ve geçilmek üzerine kurmuş hah.

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Öncelikle araç hayırlı olsun güle güle kullan. Aşağıya önerilerimi sırasıyla yazayım.
            - Arka stoplar LCI kasa ile değişim sahibinden.comda ucuz rakamlara bulmak mümkün ve stopun orta kısmı beyaz olsun.
            - Tavan ve ayna kapakları kırmızı kaplama.
            - Kaputa şerit çekilecez çapraz şekilde şeritler siyah ancak kenarları ince kırmızı olacak.
            - Jantlar parlak veya mat siyaha boyanırsa daha güzel durur diye düşünüyorum.
            - APP plaka ve pleksi plakalık ayrıca plakaya 50'lik ledlerden takılırsa aracın görüntüsü çok hoş olacaktır.
            - Maddi açıdan mümkünse JCW body kit
            gayet güzel öneriler valla ama vakit bulamam o kadar uğraşmaya. şimdilik aklımda olan aynaları krom ile değiştirmek, arabayı alçaltmak, tamponlardaki, plakanın üstündeki ve panjurdaki kromları siyah kaplamak. nasıl olur sizce ?

Yorum Yap

Hayırlı olsun..
              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Bence krom aynalar ve yay yeterli bence. Krom aynadan sonra diğer kromları kapatmak garip durur gibime geliyor
                sigpic

Yorum Yap

krom bolluğu olmasısı için ideal bir kaç coopera denk gelmiştim sadece far çerçevelerini ve aynaları kromdu çokta hoşuma gitmişti, onlardan referans aldım.

Yorum Yap

Simsiyah yapmakta bir seçenek. Farklı olur. Tabi cam çıtalarınıda kapı kollarınıda siyah yapıcan plastidip ile kolayda olur.

sigpic

Yorum Yap

hayırlı olsun guzel gunlerde kullan ...

Yorum Yap

Hayrli olsun Allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin

34 BE 1968
                        En son düzenleyen batubility; 03-10-13, 01:21.

Yorum Yap

c.A.n nickli arkadasimizin aracini ornek alabilirsin siyahlik konusunda
                          neden 2.bir kara sovalyemiz olmasin ki
                          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            teşekkürler, cümlemize.

teşekkür ederim.

sormayın ya, milletin hayatını geçmek ve geçilmek üzerine kurmuş hah.

gayet güzel öneriler valla ama vakit bulamam o kadar uğraşmaya. şimdilik aklımda olan aynaları krom ile değiştirmek, arabayı alçaltmak, tamponlardaki, plakanın üstündeki ve panjurdaki kromları siyah kaplamak. nasıl olur sizce ?
                            Hocam vakit bulup yaptırırsan bir anlamı olmaz zaten çabuk bıkarsın. Aksine yavaş yavaş yaptırdığında çok zevkli olur yavaş yavai dediğim en fazla 2 haftada bir değişiklik yapmaktır. Krom ayna güzel durur ancak bana kalırsa dediğim gibi yaparım. Krom yerleri kaplamak konusuna gelincede, araç zaten siyah krom yerleri siyah dışında bir aracı kaplayınca güzel olur kanımca birde arabayı alçaltmayı yazmayı unutmuşum listeye onuda ekleyebilirsin.

Yorum Yap

Aslı batubility tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Hayrli satislar Allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin

34 BE 1968
                              hayirli satislar derken esnafiiim :P

Sent from my iPad using Tapatalk HD
                              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X