telefondan foto aktarmayı başaramadım en kısa zamanda gelecek fotolar daha acemiyim galiba kendisi 2012 model krem siyah mini cooper d önde siyah iki şeridi var. kendisiyle mutlu bir beraberliğimiz var umarım kazasız belasız devam eder
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
35 fa 4042
Çöküş
X
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhayal edebiliyorum.Benimki gibi bişey o zaman.Maşallah güle güle kullan
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Üyelerimizin hayal gücü gelişiyo yazdıklarını gözümün önüne getirdim güzel bir araç zaten çirkin mini yoktur. Kazasız, belasız ve cezasız sürüşler diliyorum.
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÜyelerimizin hayal gücü gelişiyo yazdıklarını gözümün önüne getirdim güzel bir araç zaten çirkin mini yoktur. Kazasız, belasız ve cezasız sürüşler diliyorum.
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı jekyllhyde tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdoğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Yorum Yap
-
4eva
-
4eva
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster3 boyutlu kuşak attırmış arabaya :P
kazasız belasız keyifli sürüşler..
Yorum Yap
-
Kazasiz belasiz surusler dilerim..1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap