Volk te37 nerde satılır bilen varmidir ?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
'11 jcw 06 lam 10
Çöküş
X
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVolk te37 nerde satılır bilen varmidir ?
Yorum Yap
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVolk te37 nerde satılır bilen varmidir ?
İstanbul'da bir çok yerde var. Anadolu - Avrupa olmak üzere.
Detaylar ile ilgilenirseniz, PM ile görüşelim.
900-1000 TL gibi bir ücreti var diye hatırlıyorum.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Merhabalar, sanirim sizinle yikamada sohbet eden bendim yorumlari okurken gordum siz de fume r53 jcw yikatiyordunuz degil mi ?Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHosgeldin Anıl,
araban cok güzel kazasiz belasiz bin
Seninle daha once tanışmış olabilirmiyiz emin değilim, ama sanki mesa plaza altındaki yıkamada sohbet etmiş olabiliriz diye düşünüyorum, ismim Tarık bende de 2005 fume jcw ve lacivert klasik mını var. Eger sohbet ettigim Kisi isen hatırlarsın belki beni" Lüzumsuzsa söndür ! "
Yorum Yap
-
Aslı cmozbk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhabalar, sanirim sizinle yikamada sohbet eden bendim yorumlari okurken gordum siz de fume r53 jcw yikatiyordunuz degil mi ?
Yorum Yap
-
Aslı seccop tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraraç artık anılda değildir bilgilerinize duyrulur...
Yorum Yap
Yorum Yap