Aslı 4eva tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
35 CUB 94 ( Mini One 2003 )
Çöküş
X
-
4eva
Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSıra sende Vtec ile bitmiyo iş reyizz :P
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende proje cok berkay gizli yurutulen projeleri seciyorum
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Selamlar.
Ne yazık ki az önce kaza yaptik.
Sağ taraftan çarptılar, bayan şoför+heyecan fren yerine gaz.. Şimdilik durum belli değil ama çok üzüldüm. Sağ kapı,çamurluk, sağ cam, cam suyu pompası hasarli...... Moralim çok bozuk..
35 CUB 94*
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.Eklenen Dosyalar
Yorum Yap
-
Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı göster[SIZE=2]Geçmiş olsun berkay. size birşey olmamış umarım araçtada daha fazla hasar çıkmaz bir an önce döner yollara [/SIZE]Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
35 CUB 94*
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Yorum Yap
-
4eva
Berkay cok gecmis olsun. Gorunce cok uzuldum ama yinede cana gelmesin de ne olursa olsun.
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBerkay cok gecmis olsun. Gorunce cok uzuldum ama yinede cana gelmesin de ne olursa olsun.
35 CUB 94*
Yorum Yap
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok gecmis olsun. Daha buyuk birsey de olabilirdi. Allah daha buyuklerinden korusun
Sent from my iPhone using Tapatalk
35 CUB 94*
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok gecmis olsn
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap