Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
MCTR sticker İzmir'deydin galiba, eğer doğruysa Haktan adminimden alabilirsin gerçi elindekiler eski stickerlarsa onlar pek uzun ömürlü değiller. Alen adminimiz damla sticker yaptırdı ücretlidir istersen özelden bir konuş kargo ile yollasın onada zahmet olmazsa tabi
Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Öyle yapalım. Bilgilendirme için teşekkürler
35 CUB 94
BerkayKaracan~
Bu arada stickerın dışında Flyer yani davetiye broşürlerindende iste gördüğün minilerin camlarına bırak üye olmaları için ama senden ricam apaçilerin camına bırakma
Rica ederim görevimiz.
Mesajı göster
Bu arada stickerın dışında Flyer yani davetiye broşürlerindende iste gördüğün minilerin camlarına bırak üye olmaları için ama senden ricam apaçilerin camına bırakma
Rica ederim görevimiz.
Mini apacisi mi varmış hiç duymadım )
Foruma ne lazım ? :P JCW ? S ?
Ona göre bırakalım
Aslı BerkayKaracan tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Mini apacisi mi varmış hiç duymadım )
Foruma ne lazım ? :P JCW ? S ?
Ona göre bırakalım
35 CUB 94
BerkayKaracan~
İnsan ayırmıyoruz yanlış anlaşılma olmasında var yani bu kişilikle alakalı geçen bizim burdan birinde S var mesela adamıda tanımıyorum onun camına bırakmayı düşünüyodum. Ben yayan yürürken arabayı bilerek üstüme sürdü bir anda ve kaçtı arkasından saydırdım tabi
Mesajı göster
İnsan ayırmıyoruz yanlış anlaşılma olmasında var yani bu kişilikle alakalı geçen bizim burdan birinde S var mesela adamıda tanımıyorum onun camına bırakmayı düşünüyodum. Ben yayan yürürken arabayı bilerek üstüme sürdü bir anda ve kaçtı arkasından saydırdım tabi
Mesajı göster
Rica ederim görevimiz.
hahah mini apaçisi.ben tofaşk'ların camına bırakıyorum
Yorum Yap