Teşekkürler, Renk olarak bende baya bir bekledim.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini Cooper S Laser BLUE
Çöküş
X
-
Evrim Ergin
-
Aslı url99 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbir renkdasım daha geldi hosgeldin keyifli forumlar
Yorum Yap
-
Aslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun Maşallah kazasız belasız
Yorum Yap
-
Aslı İhsanAcar tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTeşekkürler Melih sağol, senin cooper için bizim yiğit gülsüm baya bir övdü musait bir zamanın olursa senin aracı görmek istiyorum.
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Bence de boyatma siyah daha güzel JCW body kit bile olsa sadece marşpiyelleri boyat dodikler gene kalsın.
Yorum Yap
-
ben aracı 6.000 km de aldım.aldığımda dodikler boyalı aldım.3 yıldır dodiklerde atma veya nokta hata yok.Benden önceki boyatmış.Nerde yapmış bilmiyorum.
JCW body kite geçtiğimde ben de boyasız kısımları boyattım ama astronomik bir rakam ödememe rağmen rezalet iş yaptılar.O yüzden sana tavsiye etmem.Hem çok pahallıya yaptı hem de memnun kalmadım.O yüzden ismini yazmiym.
Yani yapabilen yapıyor.
Ama bugün boyatmaya gitsem forumun sponsoru olan yerde boyatırım.Sanırım AYN auto nun yan tarafıymış.En azından yarın öbürgün bişey olsa arkasında dururlar.sigpic
Yorum Yap
-
tooncay
Bence dodiklwr kesinlikle siyah kalmali! Arac renginde dodik pek hosuma gitmiyor!
tooncay
34 NIJ 84
Tuncay Karaman
Yorum Yap
Yorum Yap