Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Pepper White JCW 2013 - 34HK9847
Çöküş
X
-
Bugun ordan gectim, telefonla mesguldum fark etmis olsam dururdum tanismis olurduk neyse bi dahaki sefere artik
-
Aslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryeni aracınında maşallahı var, kazasız belasız kullanmak nasip olur inş.Allah kimseye kaza bela vermesin
Bir yorum yaz:
-
yeni aracınında maşallahı var, kazasız belasız kullanmak nasip olur inş.
Bir yorum yaz:
-
Aslı DeNNis tarafından gönderilmiş Mesajı göstereski aracın alçaklığını beğendim. ne var dı ? yay mı, coil filan mı ?
Bir yorum yaz:
-
Detay şıklıklarını severizDoğru adres. Kaplamada no1 Sinan. Güzel olmuş siyah farlarla kombi başarılı.
Bir yorum yaz:
-
eski aracın alçaklığını beğendim. ne var dı ? yay mı, coil filan mı ?
Bir yorum yaz:
-
Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende senin gibi dusundugun icin onlarida hallettim Arabanin durusu degisti resmen
Bir yorum yaz:
-
Aslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok güzel bir kombinasyon. Güle güle kullanın kazasız belasız.
Bir yorum yaz:
-
Bende senin gibi dusundugun icin onlarida hallettim Arabanin durusu degisti resmen
Bir yorum yaz:
-
Gule gule kullan Fuurkan.
Ben chrom'cu olmama ragmen senin guzel Mini'nin siyah far cercevesinin ve siyah izgaranin cercevesinin siyaha cevrilmesi guzel duracaktir gibime geliyor.
Acik renkli bir JCW guzel olmus. :-)
Wishman
Bir yorum yaz:
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasallah cok guzel. Pepper white candir
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: