Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Kazasiz belasiz Murat abi, muzelik olmus artik

Yorum Yap

Aslinda tam degil eksiklik var ama neyse
      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hahahaa aklini karistirim senin
        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Aslinda tam degil eksiklik var ama neyse
          Bu gece ustunde bir dusuneyim. Esasinda haklisin cok fazla ilgi cekmedi... Sanirim magazinsel yani eksik....
          Neyse

Wishman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Bu gece ustunde bir dusuneyim. Esasinda haklisin cok fazla ilgi cekmedi... Sanirim magazinsel yani eksik....
            Neyse

Wishman
            Neden cekmesin abey bu aksam iftar vs aksamiydi acele etme bekle eksik derkende foto olsa dadından yenmezdi
            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Abi bilgisayar basina oturdugumda okuyacagim mutlaka, telefondan secemiyorum harfleri

Kekutidıkör
              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Abi bilgisayar basina oturdugumda okuyacagim mutlaka, telefondan secemiyorum harfleri

Kekutidıkör
                Ozellikle AYN'nin hemen yaninda olmasi ve elektrik ve elektronik islerinde baya iyi olan yan dukkan hakkinda bilgi vermek ihtiyaci olan uyelerimizin ilgisini cekecektir diye dusundum. Iscilikleri cok guzel.

Ozellikle eski model MINI'lerimiz icin moduler secimlerin de olabilmesi, hatta bunlara Turkiye'den ulasabilmekte sevindirici bir haber.

Bide gozumuze sorun gorunen islerin esasinda cozumlerinin ne kadar kolay oldugunu gormek, Yusuf ve Ahmet'in hunerli ellerinden hicbirseyin kurtulamamasini bilmek de guzel. :-)

Bir de senden bir istegim var Kekuti, kirmizi kemer icin ozel bir belge isteniyor mu? Bu taktirdiklarimiz birebir ayni siyah kemer gibi midir? Dokusu ayni gozukse de aralarinda 'safety' olarak bir farki bulunmakta midir? Bunlarda ince konular.

Eeee tabiii Giovanni'ye JUBILE yapmakta isin son kismi....

P.S: Amacim MINI'min ovulmesi degil. Istegim yaptiklarimizi paylasmak.

Sana bir gozluk bulmaliyiz. Bir de sparko poposu..... Ben sigamadim.... :-)

Wishazkorgozluman

Aksamustu Giovanni'nin yanina indim. Son bir ayar cekelim diye...

Cam kapatma sistemi; Araba kitlenir, araba acilir, araba kitlenir ---> Camlar kendiliginden kapanir.

Geri vites ayna dusurme sistemi; Geri vitese alindiginda ayna asagi duser, geri vitesten ciktiginda 10 sn sonra eski yerine doner.
                Iste burda bir puf noktasi var. Modulun uzerinde iki tane ayar dugmesi var. Bir tanesi aynanin ne kadar dusup kalkacagini ayarliyor, hatta bir tarafa sonuna kadar dondurulunce system duruyor. Ikinci dugme aynanin geri kalkmasini ayarliyor. bu kisim biraz ince bir calisma gerektiriyor, yoksa assagida veya yukarida kalabiliyor.
                En son düzenleyen WISHMAN; 15-07-14, 23:37.

Yorum Yap

Kemerle ilgili bir homologasyonu ilgilendiren belge yok abi. Sonuc olarak cikis bolgesi ve cift bolge baglantisi yol sartlarina uygun..
                  Bugume kadar muayeme dahil bir sikinti yasamadik
                  1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                  2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                  4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                  5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Ozellikle AYN'nin hemen yaninda olmasi ve elektrik ve elektronik islerinde baya iyi olan yan dukkan hakkinda bilgi vermek ihtiyaci olan uyelerimizin ilgisini cekecektir diye dusundum. Iscilikleri cok guzel.

Ozellikle eski model MINI'lerimiz icin moduler secimlerin de olabilmesi, hatta bunlara Turkiye'den ulasabilmekte sevindirici bir haber.

Bide gozumuze sorun gorunen islerin esasinda cozumlerinin ne kadar kolay oldugunu gormek, Yusuf ve Ahmet'in hunerli ellerinden hicbirseyin kurtulamamasini bilmek de guzel. :-)

Bir de senden bir istegim var Kekuti, kirmizi kemer icin ozel bir belge isteniyor mu? Bu taktirdiklarimiz birebir ayni siyah kemer gibi midir? Dokusu ayni gozukse de aralarinda 'safety' olarak bir farki bulunmakta midir? Bunlarda ince konular.

Eeee tabiii Giovanni'ye JUBILE yapmakta isin son kismi....

P.S: Amacim MINI'min ovulmesi degil. Istegim yaptiklarimizi paylasmak.

Sana bir gozluk bulmaliyiz. Bir de sparko poposu..... Ben sigamadim.... :-)

Wishazkorgozluman

Aksamustu Giovanni'nin yanina indim. Son bir ayar cekelim diye...

Cam kapatma sistemi; Araba kitlenir, araba acilir, araba kitlenir ---> Camlar kendiliginden kapanir.

Geri vites ayna dusurme sistemi; Geri vitese alindiginda ayna asagi duser, geri vitesten ciktiginda 10 sn sonra eski yerine doner.
                    Iste burda bir puf noktasi var. Modulun uzerinde iki tane ayar dugmesi var. Bir tanesi aynanin ne kadar dusup kalkacagini ayarliyor, hatta bir tarafa sonuna kadar dondurulunce system duruyor. Ikinci dugme aynanin geri kalkmasini ayarliyor. bu kisim biraz ince bir calisma gerektiriyor, yoksa assagida veya yukarida kalabiliyor.
                    Ek yaptik gunceli....

Yorum Yap

Bu badge ler nispetmi
                      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Bu badge ler nispetmi
                        Yok yok;

Biri toplanti badgesi, biri gunluk badge, digeri de sevgili paketi badgesi ((Berkay icin... :-) ))

Wish

Yorum Yap

Abi sana tost borcum var valla unutmusum simdi okuyunca hatirladim kusura bakma ya

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                          doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                          2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                          3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                          4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                          5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                          6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                          7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                          8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Abi sana tost borcum var valla unutmusum simdi okuyunca hatirladim kusura bakma ya

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                            Hala acim...! Artik bunun icin bir caps bulursun sen.... :-p

Yorum Yap

Davulcu beni uyandirdi.....

Bugun gittik arka cami seffaf 3M film ile kaplattik, artik yan camlar disinda federaller ile bir sorunum kalmadi umarim.

Yusuf'un ozenerek -ki ozenerek diyorum cunku ben yapma darken O niyetli niyetli usenmeden yapti- arka camdan on gogusluge kadar cektigi cam ici radio anteni kablosonu teybe bagladik. Sonuc harika, artik Capital Radio dinleyebiliyoruz. Iki gun beklicez, arka film bir kurusun, ben serit anteni arka cama guzelce sabitliyecegim.

P.S: Bugun teyble ugrasan arkadas benim sistemi gorunce dibi dustu. Abi artik bole teyb kalmadi, harikasin, hatta STS 20 tizleri gorunce 'Abi degerini bil bugun bu tizlere 600 TL verebilecek adam var' dedi. Tabii bagajdaki kasetleri gorunce ayriyetten gulduler...

Wishman

Yorum Yap

Ayn nin ellerine saglik, gule gule kullan wishman yeni gibi olmus gio ayrintili anlatman
                                👍👍cok guzel olmus tesekkurler

34 FM 978 "KUBİ"
                                34 NL 2551 "KUBİ"

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X