Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Her ikiniz icin de nice mutlu yillar olsun Wish! Kutlamalar baslamis olmalidir kesin. Arap sen cok icme tamam mi?

34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!

Yorum Yap

Haktanda kopek varsa bizdede timsah var diye not dustu altina @wishman

34NSC46
      Eklenen Dosyalar
      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Haktanda kopek varsa bizdede timsah var diye not dustu altina @wishman

34NSC46
        Hani Haktan'da muhabbet kusu vardi? upgrade mi yapmis?

Iste benim 5 yildizli otellerde ki yedigim onumde, yemedigim arkamda yasamimdan bir enstantane....!!!!

O kot yarin bavulumu toplarken cope atilacak......!!!!

P.S: Bizim orgut UHO desifre olduguma dair duyumlar almis, hemen bir mizansen yaptik 'gozuken isim' ile ilgili, butun haber kanallarina dagittik.

Offff bu senenin ilk yarisinin son iki is gunu.... Sabir ediyorum sabir.... Doluyum cok Vietkong carpsin!!

Wishman

Yorum Yap

Murat Abi Survivor hayatı sezdim arka planda
          Volkan USER
          34 BCS 55

[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
          [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]

Yorum Yap

Tabakhanesporluwishmanım
            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Uzulme Giovanni, ben bir arami yapayim teknik kisimla senide 'proce' yapaz.
              Emir demiri - mod admini kesmez, bendeki azim tasi catlatir alimwallah

Sen - Ben olmasakta, AYN nin yaptiklari bu takdire sayandir....
              Ozluyorum seni... Icinde kufur etmeyi, pufur pufur sigara icmeyi... Ne doktorum, ne bayan, olsun zaten ayrilmayacaz.
              Bekle beni, ayaklarini yerden kesmeye degil, yola yapistirmaya gelicem...
              Opuyorum

Wishkonuyakilittirman

Yorum Yap

Ve Ayse tatile cikar.......

Bir sonraki AYN ziyareti oncesi baska post'umuz olmayacaktir. Siz bizi sevenlere duyurulur....

P.S: O kot cope atildi...

Wishmukadderatman

Yorum Yap

Yusuf'um & Ahmet'im !!!!

1- On sag far yikandiginda bugu yapiyor, su nerden giriyo bilmiyorum, sanirim bir silicon cekilecek.
                  2- On kaput cok ayarsiz duruyor, guzelce tekrar yerine oturtulacak.
                  3- Cam modulu takilacak.
                  4- Geri vites modulu takilacak.
                  5- Icten cam onu radyo anteni takilacak.
                  6- On goguslukten rolantide gelen sese bakilacak.
                  7- Uygun zaman olur ve parada anlasabilirsek on koltuklara kirmizi kemer takilacak.
                  8- Motor Yagi ve degismesi gereken diger standart bakim urunleri degistirilecek.
                  9- Sanirim klima gazi artik bitti. (gecen sene degistirmemistiniz.)
                  10- Ic dikiz aynasi kablo cekerken vidasi tak-cikar yalama oldu. Sallaniyo, dusuyo. Yerine bir cikma bulunacak.
                  11- Airbag isigi dun yine yanmaya basladi, deli oluyorummmmmm. En sonunda sirf bunun icin OBD alacagim.

Extra
                  12- Arka cam film (On gibi Solar Guard seffaf ozel film istiyorum.) On ve arka bu durumda seffaf olacak.
                  13- Kutu ici filtre bulabilirsek belki takariz.
                  14- Arka plakami APP yapmak, yada en azindan tekrar yaptirtmak istiyorum.
                  15- Bu sefer Giovanni’nin butun alt takimlarini guzelce yikatmak istiyorum. Meguiars alt yikama gibin...

Wishman

P.S: Bunlari da yaparsak Giovanni biterrrrr.... Bundan sonra 'sit alani' basvurusu yapariz, duvara civi bile cakmayiz. Artik elegi nereye koyariz bilemem.
                  P.S 2: A.Y.N Hotmail adresine mail de attim.
                  En son düzenleyen WISHMAN; 08-07-14, 14:13.

Yorum Yap

Walla timsah isi de guzelmis. olabilir yani..
                    bizim kuş, köpek doğurdu abi.. degisik bi ciftlesme olmus.
                    www.haktankeskin.com

Yorum Yap

GIOVANNI nin ricasi

Malum DEV cok hizli ilerliyor. Ama ben uzun yoldan gelecem, zamanim kisitli, KIL sahibimin cok uzun evinden ayrilamiyo.

O yuzden 12'si Cumartesi DEV'in yaninda bana da ilgi gosterilmesini rica ediyorum. Son anda zaman yetmedigi icin beni lutfen 1-2 eksik ile geri yollamayin....

OsolediWishmanyazdiman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        GIOVANNI nin ricasi

Malum DEV cok hizli ilerliyor. Ama ben uzun yoldan gelecem, zamanim kisitli, KIL sahibimin cok uzun evinden ayrilamiyo.

O yuzden 12'si Cumartesi DEV'in yaninda bana da ilgi gosterilmesini rica ediyorum. Son anda zaman yetmedigi icin beni lutfen 1-2 eksik ile geri yollamayin....

OsolediWishmanyazdiman
                        DEV'in AYN'nin emeği sonucu bu akşama kadar işi bitiyor
                        Cumartesi AYN sizin Gionundur
                        En son düzenleyen Kekuti; 09-07-14, 16:34.
                        1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                        2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                        4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                        5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          DEV'in AYN'nin emeği sonucu bu akşama kadar işi bitiyor
                          Cumartesi AYN size Gionundur
                          Bilgi icin cok tesekkur ederim efendim.
                          Kismetse Cuma-Cumartesi'ye rezervasyonumuzu yaptirdik.
                          Saygilarimla

Wishman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Yusuf'um & Ahmet'im !!!!

1- On sag far yikandiginda bugu yapiyor, su nerden giriyo bilmiyorum, sanirim bir silicon cekilecek.
                            2- On kaput cok ayarsiz duruyor, guzelce tekrar yerine oturtulacak.
                            3- Cam modulu takilacak.
                            4- Geri vites modulu takilacak.
                            5- Icten cam onu radyo anteni takilacak.
                            6- On goguslukten rolantide gelen sese bakilacak.
                            7- Uygun zaman olur ve parada anlasabilirsek on koltuklara kirmizi kemer takilacak.
                            8- Motor Yagi ve degismesi gereken diger standart bakim urunleri degistirilecek.
                            9- Sanirim klima gazi artik bitti. (gecen sene degistirmemistiniz.)
                            10- Ic dikiz aynasi kablo cekerken vidasi tak-cikar yalama oldu. Sallaniyo, dusuyo. Yerine bir cikma bulunacak.
                            11- Airbag isigi dun yine yanmaya basladi, deli oluyorummmmmm. En sonunda sirf bunun icin OBD alacagim.

Extra
                            12- Arka cam film (On gibi Solar Guard seffaf ozel film istiyorum.) On ve arka bu durumda seffaf olacak.
                            13- Kutu ici filtre bulabilirsek belki takariz.
                            14- Arka plakami APP yapmak, yada en azindan tekrar yaptirtmak istiyorum.
                            15- Bu sefer Giovanni’nin butun alt takimlarini guzelce yikatmak istiyorum. Meguiars alt yikama gibin...

Wishman

P.S: Bunlari da yaparsak Giovanni biterrrrr.... Bundan sonra 'sit alani' basvurusu yapariz, duvara civi bile cakmayiz. Artik elegi nereye koyariz bilemem.
                            P.S 2: A.Y.N Hotmail adresine mail de attim.
                            GUNCEL, Baka baka yapalim.... :-)

Yorum Yap

Eveeeet yaptiklarimizi sole bir ozetleyelim ki belki iclerinden bazilari ile ilgilenen uyelerimiz olabilir.

Bircogunuzun bildigi uzre Giovanni'yi R50 kasalarda kendimce proje 'hobi' MINI'si olarak dusunmekteyim. Bu sefer ki Istanbul seyahatimde yaklasik 5 yildir yavas yavas, ogrene ogrene gerceklestirdigimiz yenilik/degisiklikler sanirsam bitti. Bu yuzden ben bu ziyaretimi Giovanni icin bir bakima JUBILE olarak dusundum. Ozellikle son rutuslarin Yusuf ve Ahmet'in ellerinden olmasi icin Istanbul'a geldim.

Asagida siraladigimiz yapilacaklar listesinden gidelim ki daha kolay olsun;

1- On sag far yikamalarda (dis yikama, motor acilmadan.) bugu yapiyordu. Gerci hemen geciyordu ama ben uzun vadede farin icinin kireclenip matlasmasindan korkuyordum. Hastalik farin arkasindaki kapaktaymis, guzelce yerine tekrar taktik, buyuk ihtimal bir sonraki yikamada sorun olmayacak.

2- On kaputun ayarsizligi esasinda kaputtan degil, camurlugumuzdan kaynaklaniyormus. Maalesef yillari yedikce benim gibi camurluk bile yercekimine yenik dusuyor. Az yukari aldik, simdi guzel gorunuyor.

3- Cam Modulu; Giovanni 2004 model oldugu halde kumandanizda acma dugmesine uzuuuun basarsaniz camlariniz acilmaktadir. Yani hemen hemen bu ozellik butun MINI'lerimizde olmali. Ama cam kapatma ozelligi MINI'ler de farkli. (Alen'in MINI'si farkli, onu ayri tutuyoruz. :-) ) Eger MINI'nizi kapattiktan sonra camin acik oldugunu group kapatmak isterseniz iki secenek var. Ya binip, kontagi cevirip camlari kapatacaksiniz ya da anahtari 'manuel' kapi koluna sokup uzunca cevireceksiniz. Bu modul ile uzaktan kumanda ile cami kapatabiliyorsunuz.

NOT; Bu ozelligi isteyen MINI sahipleri inle benim gibi modulu yurtdisindan getirtmek zorunda degil. AYN nin yanindaki dukkanda bunun icin uretilmis, hatta benim module gore daha basit uygulama yapilabilecek modul var. Ordaki Volkan arkadasimiz size bu konuda yardimci olacaktir. (MiniKubi, sormustun daha once bunun sonucunu...)

4- Geri vites, dis ayna modulu; Bu ozellik yeni seri bircok MINI'de bulunmaktadir. Serkancan'in bizlere yardimi ile zaten beyinlerinde bu ozellige sahip MINI'lerde bunu aktif hale getirebiliyoruz. (Cok kolay, tek problem Serkancan'i bulmak.) Amma eski model MINI'lerde bu ozellik sanirim yok. Bu is icin bir module gereksiniminiz var. Bunu da bu sekilde hallettik. Yine Volkan Gio uzerinde calisarak bu tecrubeyi edindi, eger modulu temin ederseniz takmasi cok kolay olacaktir. Calisma sekli, geri viteste sag ayna assagi dusuyor, tekerlegi gosteriyor. Kaldirima yanasirken MINI'miz ne uzakta kaliyor, ne de kaldirima kafa atip o guzel jantlarimizi bozuyor.

5- Radyo anteni; Bu olay tamamen kisisel bir mesele. Anlatamicam. Kısaca yaptığım şu, yeterli sinyal alamadigim icin radio dinlemiyordum. Cin'den cam icine takilan, seffaf serit seklinde bir radio anteni bulduk. Ben arka cama istedim, Yusuf beni kirmadi, kablolamayi yaptik, uygun bir vaktimde bir teybciye ugrayip sonucu gorecem. Ilgilenen olursa sonucu solerim.

6- On goguslukten rolantide gelen ses; ben bunun on goguslugumuzun zamana karsi koyamamasindan oldugunu dusunuyordum. Megersem sorun motor ile sase arasindaki sicaklik kalkaninin azicik gevsemesinden oldugunu bulduk. Mutluyuz, ses yok.

7- Kirmizi kemer ince bele... ; Bende kiskandim (ozellikle DOA'yi, saclarini kestirmesi bile kiskancligimi azaltmamisti.) (Zaten tostumu da unuttu. (saka yapiyom ha..)) Bizde gittik yaptirttik. Isciligi cok iyi iki yer biliyoruz forumca. Istanbul'da ki MINI'ciler Gokhan Admin'imden yardim alabilir bu konuda...

8- Motor yagimiz (motul) (5500 km de :-(((( ) degisti. Tabii yag filtresi. ve Polen filtresi (cok kotu olmustu.). Hava filtremiz sansimiza temizdi...

9- Klima gazi; Yaklasik 170 gr kadar kacagimiz olmus iki yilda. (yatan arabalarda kacak daha fazla olur, eeee, isleyen demir isildar.) Yeniledik. 1. kademede bile usuyoruz....

10- Ic dikiz aynasi; buda sahsi bir mesele Gio ile armada. Bunu da Yusuf hunerli dokunuslari ile halletti.

11- Airbag isigi; Arabanin nazarligi gibi oldu, negative elektrigi hissedince yaniyo... Bilmiyom, su an sonuk... Ole kalir umarim...

Extra 12+ ; Ilginc bir sekilde 4,5 ay ellemedikten sonar geldigimde Giovanni'nin kaputunu acamamistik. Istanbul'a kadar 10 gun o guzel motorumun sexi kivrimlarini gormek nasip olmamisti. Herhalde bir yerine bisi sikismis, kolayca hallederiz diye dusunuyordum. Amma megersem kaput acma teli 'habis' bir sekilde kaynamis. Vur kir dok beceremedik. Butun tel komple degisti. Yine yan taraf Volkan cok guzel bir sekilde yapti. OEM cook pahali... Tesekkur Volkan.

Esas gorselimiz kirmizi gergi cibiklarimiz ve MSD atesleme ve kablolarimiz yanina ekledigimiz kirmizi yag kapagimiz oldu. Bunun gorselini en kisa zamanda ekliyecegim. +10 beygir, 4eva artik bana 3 boy degil, 2 boy atabilecek....

Iste bole, bir okuyim, edit gerekirse yapariz.

Iyi eglenceler
                              Wishman

Yorum Yap

Senin mutlu olman bizi mutlu etti güle güle kullan sevgili abim

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X