Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Satmicammmmm!!!

P.S: Bu arada el freni tutamagini da sakliyom.

Ne havaliyim cuma cuma, topuzum 'momo' tutamagim 'creaven' off, bide sole sacimi attiriyim geriye....

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Satmicammmmm!!!

P.S: Bu arada el freni tutamagini da sakliyom.

Ne havaliyim cuma cuma, topuzum 'momo' tutamagim 'creaven' off, bide sole sacimi attiriyim geriye....
      Countyrmande ne vites kıolu ne elfreni degisemiyor ne verirlerse onunla devam
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Countyrmande ne vites kıolu ne elfreni degisemiyor ne verirlerse onunla devam
        Ben bu yuzden Paceman'in anahtarligini simdiden aldim. Baska extra da almicaz umarim....

Wishkismetimbenibiryerdebekliyorman

Yorum Yap

Satilik Giovanni vites topuzu ve el freni tutamagi... (Engilizcelerini bilseydim daha havali olurdu ya... Mukadderat)
          Urunler 'muhayyer' olup, Wishman teri icerdiklerinden fiyati acik arttirma ile belirlenecektir.
          Hep 'bekar' kullanildigi icin uzerlerinde 'nisan yuzugu' izleri kesinlikle yoktur. (nisanlidan araba almicaksin, zaten yuzukleri yeni oluyo, sag elde, topuzu berbat ediyo... Onemli bir ayrinti)
          (Ama bekarlarinda sag dis kapi acacaklarinin ici hep uzun tirnak cizikleri ile dolu oluyo. Sanki Volvarin ile geziyoz gunduz gece...)

Neyse bu kadar ince bilgi yeter. Urunlerin uzerinde kotu tabakhanelerden cikma derilerde gorulebilen her turlu 'azo, pcp, formalin, pcb' turu zararli atiklar ppm bazinda bile bulunmamaktadir...

Araciniza momo ve creaven gibi cafcafli urunlerin gereksiz agirligini vermez.

Teklifler kapali mail usulu alinacaktir. Unutmayin gercekten amber (kehribar) kolleksiyonum var. Yani bana gelmez.

Wishman

Yorum Yap

Tehlikeli urunler bunlar, kapali mail usulu yontemini iyi dusunmusun

Yorum Yap

Tum MCTR angels lar gibi oda bi NB kadını

Dogum Gunun kutlu olsun benim Giovanni ile tanismama sebeb olan kadinim...
              8 senedir bana iyi baktin....
              Gani gani senelere dahada bakarsin umarim.

P.S: Paceman alcam sana ki Giovanni'den vazgecesin

Wishman

Yorum Yap

Tum MCTR angels lar gibi oda bi NB kadını

Dogum Gunun kutlu olsun benim Giovanni ile tanismama sebeb olan kadinim...
                8 senedir bana iyi baktin....
                Gani gani senelere dahada bakarsin umarim.

P.S: Paceman alcam sana ki Giovanni'den vazgecesin

Wishman
                Happy birthday Mei We your friiends here in MINI Club TURKIYE wish you a prosperous and a long life.

祝你生日快乐美我们你的朋友在这里MINI俱乐部TURKIYE希望您有一个繁荣和长寿命。

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Happy birthdaayyy

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                  16CPR31 R53 Electric Blue

Yorum Yap

Bacanak yengeme iyi bak selam söyle
                    Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Yorum Yap

Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Bacanak yengeme iyi bak selam söyle
                      Çince bile yazdık ama Wishman beni sevmio artık sanırım

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Yengecim Mutlu yıllar
                        sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Çince bile yazdık ama Wishman beni sevmio artık sanırım
                          Olur mu hic! Hatta gittim ekran goruntusunu cektim (Nida ogretiyo bole kotu seyleri bana!) sonra Mei'e yolladim. Hem supriz olsun diye hem de baksin bakalim ceviri nasil...

Dedi ki cok kotu degil, ne demek istendigi anlasilabiliniyor. Iyi ceviri. :-)
                          Ve cok tesekkur etti.

Ben cevap yazmadim ozellikle konuyu lastik gibi uzattigim dusunulmesin diye
                          Ama tabii her ne kadar cok kadim dost bize ortak olursa o kadar cok mutlu oluruz, burasida gercek...

P.S: Kiskaniyom zaten Mei'i, iki kere bizim dalis klubune geldi Pattaya'ya, simdi arkadaslar ne zaman geliyom desem MEI? diye soruyorlar!!!!

Wishhuysuzman

Yorum Yap

Olur mu hic! Hatta gittim ekran goruntusunu cektim (Nida ogretiyo bole kotu seyleri bana!) sonra Mei'e yolladim. Hem supriz olsun diye hem de baksin bakalim ceviri nasil...

Dedi ki cok kotu degil, ne demek istendigi anlasilabiliniyor. Iyi ceviri. :-)
                            Ve cok tesekkur etti.

Ben cevap yazmadim ozellikle konuyu lastik gibi uzattigim dusunulmesin diye
                            Ama tabii her ne kadar cok kadim dost bize ortak olursa o kadar cok mutlu oluruz, burasida gercek...

P.S: Kiskaniyom zaten Mei'i, iki kere bizim dalis klubune geldi Pattaya'ya, simdi arkadaslar ne zaman geliyom desem MEI? diye soruyorlar!!!!

Wishhuysuzman
                            Mei Turkiye'ye bütün forsun havaya ucar diye getirmiyorsun anladık biz zaten Neyse madem gördü sevindim Allah size bol saglık ve mutluluk versin

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Allah ayirmasin diyip, olaya tasavvufi yaklasmak istedim..
                              Bir omur yaslanin, beraber olun Insallah, seviyorum seni Reyis
                              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Bu arada photo yukleme ozurlu oldugum icin (bilgisayarim son system 10 factor korumali) bana bu postu paylasmama yardim eden Gokhan Admin'ime tesekkuru bir borc bilirim...

P.S: Hala ricalarimin vuku buldugu kisilerde var yane....

Tasavvufu Kekuti Adam, tesekkur... Ozluyoruz seni.....
                                En son düzenleyen WISHMAN; 02-06-14, 20:31.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X