Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Alinti ile cevap vermicem.
    Yeniden cok tesekkur ederim. Forumumuzdaki bir cok 'sahsina mutehasir' MINI gibi biz de elimizden geldigince bir yer edinmeye calisiyoz. :-)

P.S: Sen CabriOzan'a iyi bak, O'na selamlarimizi ilet, ozledigimizi sole... Arada sirada da bu 'yasli adam'i pompala... ihtiyacim var... Gurbetten bi tek sen anlarsin...

Opuyorum kocaman

Wish

Yorum Yap

Peki Wish abim söylerim, bu arada seni pompalamaya ve çoşturmaya gerek yok çünkü yaşlanmayan bi ruhun var

P.S: shemsy wish abisine çok pis yağ çeker =o)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Peki Wish abim söylerim, bu arada seni pompalamaya ve çoşturmaya gerek yok çünkü yaşlanmayan bi ruhun var

P.S: shemsy wish abisine çok pis yağ çeker =o)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
        Yahu pompala, hosumuza gitmese uzatirmiyiz? :-) Ben hangi pompadan kac oktan benzin alacagimi bilirim.

P.S: Uzak kalmayin, ozletiyorsunuz kendinizi. Sizlere ihtiyacimiz var.

Wishman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Yahu pompala, hosumuza gitmese uzatirmiyiz? :-) Ben hangi pompadan kac oktan benzin alacagimi bilirim.

P.S: Uzak kalmayin, ozletiyorsunuz kendinizi. Sizlere ihtiyacimiz var.

Wishman
          Bişi yazardım şimdi ama akşam akşam neyse
          En son düzenleyen Swiss Hotelier; 06-10-13, 22:17.
          Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Yorum Yap

Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Bişi yazardım şimdi ama akşam akşam neyse
            Yazma sen, Gokhan Admin bikti bizden.. Gidin telefonda halledin diyo 'paylasamadiklarinizi' :-) Senin yuzunden bir strut bar satamadim, gelcem otele strut bar ile, vercem strut bari vercem strut bari...

Ugrasma benle 'mazlum' nazari dokanir sonra 'allem kullem' dersin dinlemem... :-)

Wishkurbandasanatakilacakman

Yorum Yap

Yazma sen, Gokhan Admin bikti bizden.. Gidin telefonda halledin diyo 'paylasamadiklarinizi' :-) Senin yuzunden bir strut bar satamadim, gelcem otele strut bar ile, vercem strut bari vercem strut bari...

Ugrasma benle 'mazlum' nazari dokanir sonra 'allem kullem' dersin dinlemem... :-)

Wishkurbandasanatakilacakman
              Olm zaten araba nazara geldi ilk defa mini'm sıkıntı çıkardı. Hararet müşürü müdür nedir o deişcek herhalde İstanbul daki evente de katılamadık zaten araba bildiin naz yaptı

Yorum Yap

Aslında kurbanda burada bi buluşma yapabiliriz ama kimler müsait olur bilemem. İzmir'e çok yakın burası İstanbul a da uzak sayılmaz.

Yorum Yap

Olm zaten araba nazara geldi ilk defa mini'm sıkıntı çıkardı. Hararet müşürü müdür nedir o deişcek herhalde İstanbul daki evente de katılamadık zaten araba bildiin naz yaptı
                  Ben mi dedim sana 'crazy' spect yazilim yaptirt diye... Ona ne senin, ne benim hararetim dayanmaz.... Essegin bile onune yiyebilecegi kadar ot koymaliyiz. Sonrasi Porche Panamera..... :-)

Wish

Yorum Yap

Panamera kim biz kim olm benzin olmuş 5 ₺

Yorum Yap

Hem yazamıon bile daha adını senin neyine Porsche

Yorum Yap

Hem yazamıon bile daha adını senin neyine Porsche
                        'S' lere garezim var, anlamiyon mu? O yuzden yazmadim...

Wishkimsedencekmediswissdencektigikadarman

Yorum Yap

Bitti artik diyordum ama bu haftasonu kendime cok 'yaksi' bir Wish List cikarttim Outmotoring'den...
                          Hem kendimi suclu hissediyorum, hem de zevkleniyorum.
                          Bir kesinlessin soz paylasacam...
                          R50'nin yapilacaklari bitmiyor birader, anliyabiliyorum 'S' sahiplerinin cilelerini,
                          Off off

WM
                          Mazlum Aren'e mail ile sorularimizi ilettik. Gelen cevaba gore 'wish list'imi nihayete erdirip paylasacagim.

Wish

Yorum Yap

NIDA reca ediyorum su sendeki iki photoyu ekler misin?
                            Kirmizilarimizi ve Kanber plate'imizi bir tanitalim uyelerimize....
                            Yoksa.........

Wishgergiman

Yorum Yap

NIDA reca ediyorum su sendeki iki photoyu ekler misin?
                              Kirmizilarimizi ve Kanber plate'imizi bir tanitalim uyelerimize....
                              Yoksa.........

Wishgergiman
                              Once vaadettiklerini goreyim

Yoksa........

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

#giovannidecigkofteyedimkine #oyanamoy #yemisimdiyeti #diyetteneymis #buneistah #pisbogaz #tambirkeyifinsaniyim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X