Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

1. sayfadan başlayarak bıkmadan usanmadan ve sıkılmadan yapılan işlemleri ve kullanılan parçaları gördükçe; bir insanın arabasını sevme derecesinin ne düzeylere yükselebileceğini görmüş oldum helal olsun inş.. hiç ayrılmak zorunda kalamassın gio'dan ...
    Birde 27. sayfadaki orj. jant ile Oz ultra lı before and after resminde benim tercihim orj. den yana sanki daha bi sempatik ve hoş duruyor gibi geldi şahsi düsüncem tabiki bu

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Yok yok;

Biri toplanti badgesi, biri gunluk badge, digeri de sevgili paketi badgesi ((Berkay icin... :-) ))

Wish
      Aaah abi ah, keşke o zaman hatırlatsaydiniz da onu da cagirsaydim!!!

35 CUB 94*
      HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Yorum Yap

Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        1. sayfadan başlayarak bıkmadan usanmadan ve sıkılmadan yapılan işlemleri ve kullanılan parçaları gördükçe; bir insanın arabasını sevme derecesinin ne düzeylere yükselebileceğini görmüş oldum helal olsun inş.. hiç ayrılmak zorunda kalamassın gio'dan ...
        Birde 27. sayfadaki orj. jant ile Oz ultra lı before and after resminde benim tercihim orj. den yana sanki daha bi sempatik ve hoş duruyor gibi geldi şahsi düsüncem tabiki bu
        Kesinlikle katiliyorum Fuurkan. Ozellikle OEM jantlarimi elimden cikartmama nedenlerinden biri budur. Ben kisin 16 jantlar ile geziyorum, yazin 17 jantlar ile. Iki takimida cok seviyorum. Soledigin gibi biri sempatik digeri az hircin...

Wish

Yorum Yap

Bende sole geriye donup hikayeye tekrardan bir goz attim.
          71.000 Km'de cikmisiz tam bir sene once AYN'den, bugun tam 77.000 Kmde (TAM). Demekki bir yilda dolu dolu 6000 Km yapmisiz ki Giovanni'nin garajda yattigini dusunursek bu guzel bir yol. Herhalde Agustos sonu lifte aldigimizda 80.000'i bulacagiz.

Hersey istedigim gibi oldu. Artik azicikta binip keyfini cikartmak istiyorum.

Aybasinda geldigimden beri kocaman bir 'to do' list ile ugrasiyordum. O kadar cok ufak tefek ama yapilmasi gereken isler oluyor ki inanamassiniz. Yarin Pasaport basvurumu yapacagim, Pazartesi sigorta islerim var, Sali kismetse Boya koruma dusunuyorum. Ve artik bundan sonrasinda islerim bitsin LUTFEN.

Son 2-3 gundur kafam cok doldu. Huysuzlugumun yanina mutsuzluk ve bosluk hisside ekledim. Kendime de kizdim, yargiladim...
          Sanirim yine birsure kendime zaman ayirmam gerektigini anladim. Azicik izin isteyecegim. Ondan sonra ne olur bilinmez akisina birakmak lazim.

Mei'de selametle (Buda selameti...) gelsin bi hele de ben zaten ne yapcagimi biliyom. Nasil rahmetli Ozal demisti Esine, ben de dicem 'Mei koy bi kasette senlenelim'. :-)

Yanii yine kendimce konuya 'kilit' vuruyorum. Anahtari kaybetmemek dilegiyle....

P.S: Keske Man in Black teki gibi isikli bir cubuk olsada bana 'Sen mutlu, huzurlu, huylu, takintisiz bir adamsin... Salla azicik hayati... Al hayat arkadasini tatile gotur, bol bol dal, resim cek... Unut dese' de bende yesem.

Wishman

Yorum Yap

http://www.minitorque.com/forum/f273...project-34836/

Biraz ilham alalım mı abi
            SC'ye gerek yokmuş
            1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
            2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
            4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
            5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

gio ne yapiyor acaba? sesi solugu cikmiyor haftalardir, wishmani de ozledik
              doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
              2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
              3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
              4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
              5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
              6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
              7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
              8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                gio ne yapiyor acaba? sesi solugu cikmiyor haftalardir, wishmani de ozledik
                Wıshman asyada gezmelere başladı belli bir süre sesi çıkmaz .
                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                X