Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 JT 5306 r60 jcw
Çöküş
X
-
o farkı ben de çok merak ediyorumAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzcan selamlar, bir gun musait oldugun zaman denemek isterim benim arabayla farkı görebilmek için acıkcası çok merak ediyorum
sigpic
Yorum Yap
-
Talha senin arabayla farkı diyorsan kulvarlar farklı sen git 56 jcw lerle oyna :PAslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstero farkı ben de çok merak ediyorum
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Yok yok senin arabayı diyordur o. Ben de merak ediyorum cunkuAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha senin arabayla farkı diyorsan kulvarlar farklı sen git 56 jcw lerle oyna :P
Yorum Yap
-
Yok be abi benim araba değil tabiki.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha senin arabayla farkı diyorsan kulvarlar farklı sen git 56 jcw lerle oyna :P
Senle , CM JCW farkını merak ediyorum.
Malum CM JCW için adayım.Nedir ne değildir görmeyi çok istiyorum.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok be abi benim araba değil tabiki.
Senle , CM JCW farkını merak ediyorum.
Malum CM JCW için adayım.Nedir ne değildir görmeyi çok istiyorum.
CM Jcw sana tamamdır bence
düsünme daha fazla
Yorum Yap
-
ok zaten 2-3-4 viteslere cıksak yeterli olurAslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir sonraki bulusmada test edersiniz aracı
gerci bir aksam da cıkabiliriz ben Yesilyurtta oturuyorum su anda.
Yorum Yap
-
O zmn mini bi bulusma ayarlanabilir bi aksamAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterok zaten 2-3-4 viteslere cıksak yeterli olur
gerci bir aksam da cıkabiliriz ben Yesilyurtta oturuyorum su anda.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Cok güzel olurAslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO zmn mini bi bulusma ayarlanabilir bi aksam
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap

Yorum Yap