Herkese iyi dilekleri icin tekrar tesekkurler fiyatı burdan acıklamak istemedim ama ozel mesaj atarsanız soyleyebilirim
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2011 Chili red JCW LOL :p
Çöküş
X
-
Aslı cmozbk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterResim kalitesi biraz dusuk internetten buldum
[ATTACH]1405[/ATTACH]sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
çok yakışmış kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim.. Yalnız egzoz ucunun acil değişmesi lazım
Yorum Yap
-
Aslı cmozbk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok gecmis olsun pert oldugunu bilmiyordum. Sizin aracın resimlerini Can birkac kez gostermisti bodykit icin baya motivasyon oldu diyebilirim
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCss'nin değil miydi en son? Sattı o
via Tapatalk 4
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNasil ya? 35 CSS'miydi Alen'in eski arabasi??
via Tapatalk 4
Yorum Yap
-
Aslı Sportline tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah , mesada görmüştüm.." Lüzumsuzsa söndür ! "
Yorum Yap
-
Aslı cmozbk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterResim kalitesi biraz dusuk internetten buldum
[ATTACH]1405[/ATTACH]" Lüzumsuzsa söndür ! "
Yorum Yap
-
Aslı cmozbk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMesa da oturuyoruz siz de mi oralarda oturuyorsunuz ?
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen öyle biliyorum, yanılıyor olabilirim ama araba sahibinden olumsuz bir yanıt gelmediğini göre öyle sanırım
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBüyük ihtimal öyle ama Cemin konusunu bozmayalım" Lüzumsuzsa söndür ! "
Yorum Yap
Yorum Yap