Benim biraz var acelem haziranda istemiştim en son yavv
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR sticker
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
acelesi yok stoklarda yoksa bekleriz=) bu arada yakın tarihte bi etkinliğimiz olacak mı sayın NDG
Bir yorum yaz:
-
Ben yeni adresimi mesaj atmıştım ankara olan. Valla gitcem reklamcıya kendim yazdırcam beyaz renkli fona amele gibi o olcak
Bir yorum yaz:
-
Aslı kuzulove tarafından gönderilmiş Mesajı gösteristanbul mensuplarından biri olarak stickerdan bende isterim
Vallahi bi turlu gidip bastiramiorum daha yeni geldim isten aklimda ama bastirayim hepinizi sasirticam ansizin kargolayarakAslı selcukuvvet tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende sticker istiyorum hatta uzun bir süre önce iste iştemiştim
Bir yorum yaz:
-
Bende sticker istiyorum hatta uzun bir süre önce iste iştemiştim
Bir yorum yaz:
-
MINInin en güzel aksesuarıAslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Biraz gec oldu amma☺️
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Çok yoğun yapacak bir şey yokAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMesaj adedi limiti arttirilabilinir aslinda...
Wm!
Bir yorum yaz:
-
Mesaj adedi limiti arttirilabilinir aslinda...Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe yapıcaz biz bu kızın gelen kutusunu
Wm!
Bir yorum yaz:
-
Ne yapıcaz biz bu kızın gelen kutusunuAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYeniden pm bekliyorum
Bir yorum yaz:
-
Yeniden pm bekliyorumAslı selcukuvvet tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMesaj kutusu dolu olduğu içün NDG ye mesaj atamadım bilg..
Bir yorum yaz:
-
Mesaj kutusu dolu olduğu içün NDG ye mesaj atamadım bilg..
Bir yorum yaz:
-
NDG ye mesaj atarsanız musait oldugu zaman adresinizi alıp gönderecektir elinde varsa.Aslı selcukuvvet tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSonunda buldum burayı
Arkadaşlar bu stickerı nerden nasıl temin edebilirim bende yapıştırmak istiyorum?
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: