Yigitcan bey selamlar. Normalde Sticker basimi sadece organizasyonlarda sinirli sayida basilirsa dagitiliyor,kulubumuzun boyle bir servisi yok , Turkiyede ilk defa bir otomobil kulubunun badge i var ve o da MINI Club Turkiye, asagidaki linkten satin alabilirsiniz. Eger yakin zamanda sticker basimi olursa tabii ki tarafiniza seve seve gondeririz.
Saygilarimizla,
http://www.miniclubtr.com/forums/sho...ighlight=badge
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR sticker
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Haber bekliyoruzzzAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar kısa zamana bilgilendirme yaparım size.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ycanciftci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKargo ile gonderim yapabilcek olan varmi?Arkadaslar kısa zamana bilgilendirme yaparım size.Aslı selcukuvvet tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen halaa.... Bekliyorum stickerı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
Ben halaa.... Bekliyorum stickerı
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
banada hayrına yollayı verinAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen haftaici ilgilenicem sticker isiyle, sonrasinda NDG adresinize yollayacaktir
Bir yorum yaz:
-
Ben haftaici ilgilenicem sticker isiyle, sonrasinda NDG adresinize yollayacaktir
Bir yorum yaz:
-
sticker nereden ve nasıl temin edebiliriz? internet üzerinden gönderilebilen bir şablonu varsa kendime yaptırabilirim.
Bir yorum yaz:
-
Kendimi banladım ama yine de yazabiliyorum auahuahuahAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKendini banlarmsn cok rica edicem iyykk
Bir yorum yaz:
-
Kendini banlarmsn cok rica edicem iyykkAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba ben hayrı
Bir yorum yaz:
-
Merhaba ben hayrıAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen adresi soluyorum sana gitmiosun git vare hayrina bastir
Bir yorum yaz:
-
Ben adresi soluyorum sana gitmiosun git vare hayrina bastirAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim de yeni arabamda sticker yok!!!
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: