Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MCTR sticker

Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• OAtes
    yanıtladı
    2 haziranda İstanbulpark'a da sticker getirseniz süper olur hemen yapıştıralım

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Murat abi (GZM Cooper S) sağolasın sticker verdi bugün ecufastte denk geldik. Foto çekmeyi unuttum eklerim Teşekkürler Murat abi tekrardan
    foto bekliooree

Bir yorum yaz:

• Melih Özlem
    yanıtladı
    Murat abi (GZM Cooper S) sağolasın sticker verdi bugün ecufastte denk geldik. Foto çekmeyi unuttum eklerim Teşekkürler Murat abi tekrardan

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Ali cumhur abiyi iyi tanırım bir görüşürüm kendisiyle

Bir yorum yaz:

• Agent
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    guzel fikir konusmakta fayda var
    http://www.teknikservis.com.tr/

Benim yönlendirdiğimi söylersin

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar Beşiktaş sahil de Teknik Servis var Özalitci sahibi yakın arkadaşım belki tanıyanlarda vardır. TT den Deeperblack CUMHUR. Kendisi bu işlerin 1 numaralı adamıdır, bence sticker için ona da bi uğrarsanız yol gösterir ve yardımcı olur seve seve
    guzel fikir konusmakta fayda var

Bir yorum yaz:

• Agent
    yanıtladı
    Arkadaşlar Beşiktaş sahil de Teknik Servis var Özalitci sahibi yakın arkadaşım belki tanıyanlarda vardır. TT den Deeperblack CUMHUR. Kendisi bu işlerin 1 numaralı adamıdır, bence sticker için ona da bi uğrarsanız yol gösterir ve yardımcı olur seve seve

Bir yorum yaz:

• Melih Özlem
    yanıtladı
    Çarşamba Maslaka gelicem büyük ihtimal sticker nereden temin edebilirim? Bizde yapıştıralım Miniclubtrmizi

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    borusanın yaptırdıkları bildiğin naylon poşet, stickerları cam filminin malzemesine bastırmamız lazım heralde ama gökhan admin halletsin oda olmazsa ben bi kovalarım

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Top sende o zaman gökhanim merakla beklemekteyiz

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bence NDG nin yaptıgı stickerı cok az daha buyutup sudan etkilenmeyen cinsden yaptırırsak mukemmel olur.
    Abi bu işin ilacı bende çözüyorum hallediyorum meseleyi birkaç güne kadar

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi bide şu zemini olmasın stickerların ya, sadece karakter baskısı olsa daha güzel duruyor.
    c.A.n 'a katiliyom.

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    bence NDG nin yaptıgı stickerı cok az daha buyutup sudan etkilenmeyen cinsden yaptırırsak mukemmel olur.
    Abi bide şu zemini olmasın stickerların ya, sadece karakter baskısı olsa daha güzel duruyor.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    gereken calismayi yaparim reyiz sana numune yollarim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X