Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR sticker
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
foto bekliooreeAslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMurat abi (GZM Cooper S) sağolasın sticker verdi bugün ecufastte denk geldik. Foto çekmeyi unuttum eklerim
Teşekkürler Murat abi tekrardan 
Bir yorum yaz:
-
Murat abi (GZM Cooper S) sağolasın sticker verdi bugün ecufastte denk geldik. Foto çekmeyi unuttum eklerim
Teşekkürler Murat abi tekrardan
Bir yorum yaz:
-
http://www.teknikservis.com.tr/Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterguzel fikir konusmakta fayda var
Benim yönlendirdiğimi söylersin
Bir yorum yaz:
-
guzel fikir konusmakta fayda varAslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar Beşiktaş sahil de Teknik Servis var Özalitci sahibi yakın arkadaşım belki tanıyanlarda vardır. TT den Deeperblack CUMHUR. Kendisi bu işlerin 1 numaralı adamıdır, bence sticker için ona da bi uğrarsanız yol gösterir ve yardımcı olur seve seve
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar Beşiktaş sahil de Teknik Servis var Özalitci sahibi yakın arkadaşım belki tanıyanlarda vardır. TT den Deeperblack CUMHUR. Kendisi bu işlerin 1 numaralı adamıdır, bence sticker için ona da bi uğrarsanız yol gösterir ve yardımcı olur seve seve
Bir yorum yaz:
-
Çarşamba Maslaka gelicem büyük ihtimal sticker nereden temin edebilirim? Bizde yapıştıralım Miniclubtrmizi
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiborusanın yaptırdıkları bildiğin naylon poşet, stickerları cam filminin malzemesine bastırmamız lazım heralde ama gökhan admin halletsin oda olmazsa ben bi kovalarım
Bir yorum yaz:
-
Abi bu işin ilacı bende çözüyorum hallediyorum meseleyi birkaç güne kadarAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbence NDG nin yaptıgı stickerı cok az daha buyutup sudan etkilenmeyen cinsden yaptırırsak mukemmel olur.
Bir yorum yaz:
-
c.A.n 'a katiliyom.Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi bide şu zemini olmasın stickerların ya, sadece karakter baskısı olsa daha güzel duruyor.
Bir yorum yaz:
-
Abi bide şu zemini olmasın stickerların ya, sadece karakter baskısı olsa daha güzel duruyor.Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbence NDG nin yaptıgı stickerı cok az daha buyutup sudan etkilenmeyen cinsden yaptırırsak mukemmel olur.
Bir yorum yaz:
-
gereken calismayi yaparim reyiz sana numune yollarimAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbence NDG nin yaptıgı stickerı cok az daha buyutup sudan etkilenmeyen cinsden yaptırırsak mukemmel olur.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
bence NDG nin yaptıgı stickerı cok az daha buyutup sudan etkilenmeyen cinsden yaptırırsak mukemmel olur.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: