C.tesi uğradım AYN'ye. Kalmamış sanırım ellerinde..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR sticker
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Son bulusmada basilan stickerlari aynye gondermeye calisacagim onumuzdeki gunlerde, yaklasik 30 tane vardi. Anadolu yakasinda oturan arkadaslarimizdan biri alir, siz de ondan alabilirsiniz belkidoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Nazlıda vardı onlar ve bursada arabada unuttu oradan ulaşması kolay olur nazlıya haber vereyim dönüş yapsın size olmazsa gönderim yaparızAslı Alligator16 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYeni üyeyim stickerlardan kargo gönderme imkanınız varsa karşı ödemeli olarak gönderirseniz çok sevinirim
Yorum Yap
-
Merhaba, adresinizi pm atarmisiniz bugun kargoya verelimAslı Alligator16 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYeni üyeyim stickerlardan kargo gönderme imkanınız varsa karşı ödemeli olarak gönderirseniz çok sevinirim
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
adresinizi pm atar misiniz?Aslı huse_jcw tarafından gönderilmiş Mesajı göstersticker lardan bende istiyorum
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Nazli ben yolluyorum senden aldiklarimdan.Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteradresinizi pm atar misiniz?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
sen billiinngg admin beyAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNazli ben yolluyorum senden aldiklarimdan.
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Musa abi senin flyer mi bitti ya eskiden günde 3 araba fotoğrafı koyardın flyer verdim diye
https://instagram.com/minicooperaksesuar/sigpic
Yorum Yap
-
Yok bitmedi de sizdekiler bitince satacağım ondan bekliyorum kardeşimAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMusa abi senin flyer mi bitti ya eskiden günde 3 araba fotoğrafı koyardın flyer verdim diye
https://instagram.com/minicooperaksesuar/
Şaka bir yana çok denk gelmedi bu ara
Sent from my iPhone using Tapatalk1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap

Yorum Yap