Bildiğiniz gibi manevi sorunlardan ötürü, birşeye patlamam gerekiyordu ve Y MCS'ye patladım..
Çok büyük uğraşlar sonucu ilk resimdeki şekle getirdikten sonra ani bir kararla R56 defterini kapattım.. Ama ilerde belki birgün geri dönücez
1 sene önce almam nasib olmamıştı. R56 MCS'yi sattıktan sonra, JET'i İstanbul'a geri getirmek nasib oldu
Arabayı almamda çingene pazarlığı ile destek çıkan kardesim Aren'e , almadan gelme diye kafamı şişiren Hulki ve Mert'e, Antalya'da hakkını ödeyemeceğim şekilde bana destek çıkan, yardımseverliğiyle ve dostluğuyla yardımını esirgemeyen NHT39 Nihat'a çok teşekkürler
17.500 km'de, kaza boya yok! Proje olucak zamanla ancak şimdi yazın tadını çıkartacağım.. Dışında orjinal GP şeritimin gelmesini bekliyorum. Sonrasında detaylı fotoları paylaşacağım.. Şimdilik eksikleri gideriliyor..
Specler :
- RMW Headers
- Iskender egsoz
- GRS Intercooler / GRS Heatshield
- Alta %17 Kasnak
- Alta Filtre
- MSD Bobin & Ateşleme
- NGK Buji
- M7 %16 Thermostat
- Gates Napa Kayış
Mapped by OZ'
- KW V3 Coil-Over
- O.Z Ultraleggera 18' Matte Black Rims
- Hotchkins Arka gergiler
- JCW ön kule gergisi
- EBC Brake kit (hava kanallı)
- EBC Green Stuff Balata
- Goodridge Çelik Fren Hortumu (yolda, daha elime ulaşmadı)
- Alcantara JCW Direksiyon
- Defi EGT
- Innovate Wideband
- Cravenspeed Shortshift
satışı aldık; NHT39
Sakarya Nehri kenarı, otoban üstü
19-Mayıs-2013 MiniClubTR Buluşması
Proje bilgilendirmesi daha sonra
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim... Allah herkese daha iyilerini nasib etsin..
Çok büyük uğraşlar sonucu ilk resimdeki şekle getirdikten sonra ani bir kararla R56 defterini kapattım.. Ama ilerde belki birgün geri dönücez
1 sene önce almam nasib olmamıştı. R56 MCS'yi sattıktan sonra, JET'i İstanbul'a geri getirmek nasib oldu
Arabayı almamda çingene pazarlığı ile destek çıkan kardesim Aren'e , almadan gelme diye kafamı şişiren Hulki ve Mert'e, Antalya'da hakkını ödeyemeceğim şekilde bana destek çıkan, yardımseverliğiyle ve dostluğuyla yardımını esirgemeyen NHT39 Nihat'a çok teşekkürler
17.500 km'de, kaza boya yok! Proje olucak zamanla ancak şimdi yazın tadını çıkartacağım.. Dışında orjinal GP şeritimin gelmesini bekliyorum. Sonrasında detaylı fotoları paylaşacağım.. Şimdilik eksikleri gideriliyor..
Specler :
- RMW Headers
- Iskender egsoz
- GRS Intercooler / GRS Heatshield
- Alta %17 Kasnak
- Alta Filtre
- MSD Bobin & Ateşleme
- NGK Buji
- M7 %16 Thermostat
- Gates Napa Kayış
Mapped by OZ'
- KW V3 Coil-Over
- O.Z Ultraleggera 18' Matte Black Rims
- Hotchkins Arka gergiler
- JCW ön kule gergisi
- EBC Brake kit (hava kanallı)
- EBC Green Stuff Balata
- Goodridge Çelik Fren Hortumu (yolda, daha elime ulaşmadı)
- Alcantara JCW Direksiyon
- Defi EGT
- Innovate Wideband
- Cravenspeed Shortshift
satışı aldık; NHT39
Sakarya Nehri kenarı, otoban üstü
19-Mayıs-2013 MiniClubTR Buluşması
Proje bilgilendirmesi daha sonra
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim... Allah herkese daha iyilerini nasib etsin..
Yorum Yap