Arkadaşlar sonunda ufakta olsa aracımın birkaç fotoğrafını sizlerle paylaşmak için bir zaman bulabildim , malum piknik etkinliğinede katılamadım bari buradan tanıtayım aracımı
Aracı ilk aldığım gün ve O tehlikeli plakası
Plaka değişikliğinden sonra bir kare , plaka için çok uğraştım ama sonunda istediğim plakayı aldım 34 VEN (kızım venüsün ismi )
Ve AYN Yusuf Ustamın mükemmel işçiliği ve emeği , ALTA POD mu ? O da ne ne gerek var , Yusuf ustam kralını yaptı sağolsun
Şu ana kadar yapılanlar ;
K&N kutu içi filtre
İskender Down Pipe
Alta BOV
Sprint Booster
Prosport Boost / EGT Göstergeleri
ilk yapmam gereken şey yazılım hala yok zamansızlıktan yaptıramadım her geldiğimde şurayada bakalım burayada bakalım deyip AYN'den çıkamadığımdan yazılım kaldı. Ama şimdi ilk işlem o olacak inşallah.
Yapılacaklar ;
Yazılım
Arka Sway bar
HR yay takımı (coile bütçe ayıramadığım için şimdilik fikrim yay)
Intercooler ilerleyen zamanlarda .
Aracı ilk aldığım gün ve O tehlikeli plakası
Plaka değişikliğinden sonra bir kare , plaka için çok uğraştım ama sonunda istediğim plakayı aldım 34 VEN (kızım venüsün ismi )
Ve AYN Yusuf Ustamın mükemmel işçiliği ve emeği , ALTA POD mu ? O da ne ne gerek var , Yusuf ustam kralını yaptı sağolsun
Şu ana kadar yapılanlar ;
K&N kutu içi filtre
İskender Down Pipe
Alta BOV
Sprint Booster
Prosport Boost / EGT Göstergeleri
ilk yapmam gereken şey yazılım hala yok zamansızlıktan yaptıramadım her geldiğimde şurayada bakalım burayada bakalım deyip AYN'den çıkamadığımdan yazılım kaldı. Ama şimdi ilk işlem o olacak inşallah.
Yapılacaklar ;
Yazılım
Arka Sway bar
HR yay takımı (coile bütçe ayıramadığım için şimdilik fikrim yay)
Intercooler ilerleyen zamanlarda .
Yorum Yap