Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Minimle ılgaza gitmiştik pek keyifliydi, bu arada fotografta ki ben değilim bi güneş hanım olayı daha olmasın diye ekleme gereği duydum IMG_2844.jpgIMG_2845.jpg
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Henuz zincirsiz fotosu yok o tatil donusunde ziplayarak yoldan gecmeye calisan bi dag sicanina carptim sanirim "hehe tam kirmalik tampon" diye dusunuyodu 3cm yuksekliginde bi hayvanin tampon kirmasinin daha mantikli bi aciklamasi olmaz sanirim. tamponumda kucuk bi kirik oldu cok bisey degil ama rahatsiz edici yarin fotosunu da yukerim napiyim ona bilemedim.
Henuz zincirsiz fotosu yok o tatil donusunde ziplayarak yoldan gecmeye calisan bi dag sicanina carptim sanirim "hehe tam kirmalik tampon" diye dusunuyodu 3cm yuksekliginde bi hayvanin tampon kirmasinin daha mantikli bi aciklamasi olmaz sanirim. tamponumda kucuk bi kirik oldu cok bisey degil ama rahatsiz edici yarin fotosunu da yukerim napiyim ona bilemedim.
Biraz daha detaylı resimler bizi mutlu eder mini görmekten mutluluk duyuyoruz
Yorum Yap