Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 Cooper S - 34 JM 7870

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bidakka ya taşlar yerine oturdu sen benim kuzenim Saro'nun arkadaşı Melih'misin ? beni tanıdınmı dicem ama yazları 1-2 gün geliyodum k.gaza
    Aynen doğrudur, az buçuk hatırlıyorum

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Melihcim, hayırlı olsun. Yaptığın uğraşları düzeltmeleri inceledim Ellerine sağlık.. Düzgün bir şekil vermissiniz

Ancak söylemeden edemeyeceğim.. Arabada renk karmaşası olmuş. Far çerçevesi siyah scoop siyah, şerit beyaz tavan beyaz. Izgara siyah araba mavi, far içi gri

Bence şeritsiz denemelisin. Daha güzel durabilir diye düşünüyorum..

Emeğine sağlık. Kazasız belasız sürüşler ...
    Sağolasın Kerem Şerit çizikler açısından iyi oldu. Renk karmaşasını en aza indirgemek için tavsiyelerini bekliyorum

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cok guzel.. Nazar degmesin..

2.(Tapatalk + Note)
    Çok teşekkürler sağolun

Yorum Yap

kazasız belasız günlerde kullan... maşallah

Yorum Yap

Aslı DİYOJEN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        kazasız belasız günlerde kullan... maşallah
        Çok teşekkürler sağolun

Yorum Yap

Yazlıkta birşeyler çektim kendimce buyrun JM KupırS

Yorum Yap

Yorum Yap

maşallah kazasız belasız

Yorum Yap

Aslı minislc tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                maşallah kazasız belasız
                Teşekkürler sağolun

Yorum Yap

6 ay süren inadım son buldu ve biraz daha bastım cooperı 3cm press yaptık bana yetmedi ama işte elden başka birşey gelmiyor. Bir de hiçbirşey yapmamak sıkıyor insanı alışmışız habire birşeyler uğraşmaya 1 numara da ön cam filmi yaptık o da hoşuma gitti buyrun bakalım

Yorum Yap

Aslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    6 ay süren inadım son buldu ve biraz daha bastım cooperı 3cm press yaptık bana yetmedi ama işte elden başka birşey gelmiyor. Bir de hiçbirşey yapmamak sıkıyor insanı alışmışız habire birşeyler uğraşmaya 1 numara da ön cam filmi yaptık o da hoşuma gitti buyrun bakalım

Hayırlı olsun Melih keşke Eibach yay alsaydın daha sağlıklı olurdu. Birde farların biraz solmuş gibi geldi bana veya fotoda öyle çıkmış ?

Yorum Yap

Hayırlı olsun Melih keşke Eibach yay alsaydın daha sağlıklı olurdu. Birde farların biraz solmuş gibi geldi bana veya fotoda öyle çıkmış ?
                      Üstünde eibach yay vardı zaten yayı pressledik. Hiçbir sıkıntısı yok valla pressin hala aynı sertliğinde konfosuzluğunda Farlarım soluk değil fotoğraftan öyle olmalı

Yorum Yap

Aslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Üstünde eibach yay vardı zaten yayı pressledik. Hiçbir sıkıntısı yok valla pressin hala aynı sertliğinde konfosuzluğunda Farlarım soluk değil fotoğraftan öyle olmalı
                        5 cm mi var üstünde birde kırmız2ı eibach mı ?

Yorum Yap

5 cm mi var üstünde birde kırmız2ı eibach mı ?
                          Kaç cm bilemiyorum siyahtı ama 3.5 du galiba

Yorum Yap

hicc bi organizasyonda goremedik su arabayi vay arkadas! ne bicim is bu!
                            geldigin eventte senin arabanin basindan ayrilmayacagiz yagmalayacagiz muahuahuah
                            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              hicc bi organizasyonda goremedik su arabayi vay arkadas! ne bicim is bu!
                              geldigin eventte senin arabanin basindan ayrilmayacagiz yagmalayacagiz muahuahuah
                              İnan ki bu son buluşmaya gelmek için elimden geleni yaptım ama olmadı engellerim büyüktü Her defasında geleceğim dedikçe bir şey çıkıyor bundan sonra gelmeyeceğim diyeceğim, belki o zaman gelebilirim

Yorum Yap

JM Cooperımız satılmıştır, Bursaya hayırlı olsun konumuzu kitleyebilirsiniz isterseniz

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X