Arkadaslar Mini`min satisini alali 3 gün oldu ve nihayet gercek anlamda aranizdayim Oglumun görüntüsü simdilik cok mütevazi olsada ilerleyen zamanlarda s görünümüne kavusturmayi planliyorum. Cooper S jantlarinin(siyah) siparisini verdim bugun. Buyrun bunlarda resimler.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 gg 1489
Çöküş
X
-
BurakBabanogluEtiketler: Hiçbiri
-
BurakBabanoglu
-
BurakBabanoglu
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlısı olsun. Sonradan S görünüme harcanacak parayı gerçek bi S e verirseniz daha iyi olur bence.
Yorum Yap
-
BurakBabanoglu
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVuaayyt companysilver
bence 17" siyah conical spoke jant olur. lci kasanin sportif jantidir ya da mat siyah yildiz cabrio jantida olabilir cok yakisir..
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Yorum Yap
-
Aslı BurakBabanoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDediginiz mantikli fakat bütcem suanlik buna yetiyor belkide s görünüm yerine sadece s jantlari takarim göze hitap etsin yeter.
Yorum Yap
-
BurakBabanoglu
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynen burak sadece jant olarak gir .Yoksa tam S yapayım dersen bütçeyi boşa harcarsın sadece jant bile görünümde güzel değişim olur
Yorum Yap
-
BurakBabanoglu
Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirli olsun, kazasiz belasiz
Yorum Yap
-
Aslı BurakBabanoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSiyah spoke jantta karar kildim
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterjantlar takilinca gorsele bog bizi
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Yorum Yap
-
BurakBabanoglu
Yorum Yap