Arkadaslar hayirlisiyla aracimin satisini yarin, en gec persembe aliyorum(2008 Cooper). Arac cok fazla göze hitap etmiyor bu sekilde tabi fakat bir kac dokunusla daha güzel olacagini umuyorum. Sizinde görüslerinizi almak istedim jant, ic aksesuar, dis aksesuar vs.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yeni aldigim aracim icin aksesuar önerileriniz
Çöküş
X
-
BurakBabanogluEtiketler: Hiçbiri
-
tooncay
Hayirli olsn! Kazasiz belasiz gunlerde insallah! Bence arabanin hakkini yememelisin! Her MINI goze hitap eder! jantlardan baslayabilirsin bence
-
BurakBabanoglu
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirli olsn! Kazasiz belasiz gunlerde insallah! Bence arabanin hakkini yememelisin! Her MINI goze hitap eder! jantlardan baslayabilirsin bence
Yorum Yap
-
tooncay
Siyah renk oz racing ultraleggera olabilir... Yada yine siyah volk rays te37 olabilir.. Yada yine siyah renk jcw janti dusunebilirsin bence.. Bende degistirmeyi dusunuyorum aklimda bu jantlar var acikcasi
Yorum Yap
-
BurakBabanoglu
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSiyah renk oz racing ultraleggera olabilir... Yada yine siyah volk rays te37 olabilir.. Yada yine siyah renk jcw janti dusunebilirsin bence.. Bende degistirmeyi dusunuyorum aklimda bu jantlar var acikcasi
Yorum Yap
-
tooncay
-
BurakBabanoglu
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun aracınız ilk önce spoke jantı alabilirsin mesela siyah boyalı güzel hoş durur. Birde nikelajlı yerleri siyaha kapladınmı bir süre idare eder seni
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı BurakBabanoglu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkür ederim 225/45/17 nasil sizce?
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
tooncay
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBnm eski aracmda 205/40/17 vardi ama ama emin diilim..
Yorum Yap
-
tooncay
-
BurakBabanoglu
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı göster205/45/17 idealdir
Yorum Yap
-
Aslı BurakBabanoglu tarafından gönderilmiş Mesajı göster205 virajlarda güven verir mi acaba?
Yorum Yap
-
BurakBabanoglu
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGayet tatminkar al tak minimize
Marka önerin varmi peki?
Yorum Yap
Yorum Yap