Kardeşimm ilk aldığın zamanı hatırlıyorum, 7 ay ortadan kayboldum bide şimdi bakıyorum maşallahı var gerçekten. Snn olmadığn zamanlarda gözüm ufaklığın üzerinde biliyosun vakit benim ufaklıkla uğraşma vaktidir ama bu konuya dikkat et senden önce güncellemeler yapabilirim ansızın
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 FU4885 // R53 Cooper S (4.sayfadan itibaren guncel)
Çöküş
X
-
4eva
Mal voltran olmus.. Masallah..
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKardeşimm ilk aldığın zamanı hatırlıyorum, 7 ay ortadan kayboldum bide şimdi bakıyorum maşallahı var gerçekten. Snn olmadığn zamanlarda gözüm ufaklığın üzerinde biliyosun vakit benim ufaklıkla uğraşma vaktidir ama bu konuya dikkat et senden önce güncellemeler yapabilirim ansızın
Sira sen de biliyorum, buyuk bir heyecanla uzerinde olacagiz
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMal voltran olmus.. Masallah..
Volkan USER
34FU4885Volkan USER
34 BCS 55
[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı batubility tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAtarli semtin giderli araci kardesm kazasiz belasiz masallahVolkan USER
34 BCS 55
Yorum Yap
-
Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBefore AND.after dağlar kadar değişmiş resmen 10 numara olmuşVolkan USER
34 BCS 55
Yorum Yap
-
Aslı AYDIN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüzel olmuş arada botox şartVolkan USER
34 BCS 55
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Aslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah çok şık olmuş son hali. Öne bir ek fena olmaz ki. Boş geldi gözüme
Ancak R53 için neredeyse imkansız hale geldi, yurtdışından temin edebiliyorum ancak shipping ve gümrük ücretleri ile pek de mantıklı bir iş olmuyor
Aslı Mini81 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüle güle kullanın
Aslı oz` tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdyno verisini yayınlayamadım özür dilerim Geçikme içinVolkan USER
34 BCS 55
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbaska fotograf yok mu? ekle birseyler daha da gorelim.
En son düzenleyen FU4885; 23-12-13, 19:35.Volkan USER
34 BCS 55
Yorum Yap
Yorum Yap