Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
2 gün önce bı arkadasınız kızıltoprakta forumun kartını verdi.ama plakasını tam hatırlıyamıorum beyaz guzel bi cooper s ti sanırım.o sekılde geldık yanı buraya.iyi yaptık heralde degilmi
2 gün önce bı arkadasınız kızıltoprakta forumun kartını verdi.ama plakasını tam hatırlıyamıorum beyaz guzel bi cooper s ti sanırım.o sekılde geldık yanı buraya.iyi yaptık heralde degilmi
Çok doğru bir iş yaptın ilerleyen günlerde mesajlarda kendinde görecek hak vereceksin.Flayer veren arkadaş kızıltoprak tarafında muhtemelen kekutidir beyaz ama dandik bi araba http://www.miniclubtr.com/forums/sho...i-Cooper-S-LCI
buradanda bakabilirsin.Bi isim yaş vs alalım senden nasıl hitap edicez abimi deriz kardeşmi bilelim .
Aman emrah kekutimle beni papaz etme yavaş deme adam sanayide yatıyo kalkıyo sonra yaklaşamam oralara atarlı zaten bu aralar eyvah eyvah .Tekrardan hoşgeldin keyifli forumlar bol bol sohbet muhabbet proje vs vs buluşmalara katılmayı ihmal etme .
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Ben önce Nikola sandım zaten ondan gittim yanına hatta error verdim flyer verirkene
Araç çok güzel maşallah. sıfır gibiydi ki, zaten sıfırmış..
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yorum Yap