............
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
ppp güncel
Çöküş
X
-
Hayirli olsun, Evotech' verimini merak ediyorum bnde acikcasi1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryanlıs anlamazsanız birsey sorucam evotech bildigim kadarıyla ellerinde bir yazılım var ve bütün arabalara aynı yazılımı yukluyorlar ve dukkanları da kapalı uzun zamandır, aracınızda AFR degerleri kac gozukuyor? Tamamen iyi niyetle soruyorum lutfen yanlıs anlamayın.
Yorum Yap
-
Aslı point tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkardeşim anlattığının tam tersi, genelde diğer firmalar kopya yazılım kullanıyor, her arabanın beyni ayrı okunup almanyaya yollanıyor aracın kullanımına ve speclerine göre özel yazılım yapılıp email olarak geliyor sonra araca yükleme yapılıo, dükkanlarıda hep açık sanırım il dışına özel yazılım için gittiğinde kapalı olurdur, afr değierini hiç ölçmedim fakat sonuçtan çok memnun kaldım bu kadar değişeceğini tahmin etmiyordum
Yorum Yap
-
Aslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı göstersoyle bir hızlanma videosu gorsek hic fena olmazdi aslinda
Yorum Yap
Yorum Yap