Var enjektör ama emin değilim onlar için yakında satılığa çıkartabilirim. ben bildiğim birşey alıyım diyorum RC ye mesaj attım
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Ugly Duck R53 Cooper S '06
Çöküş
X
-
Evet simdi orjinal gp kanat arka tampon eklerininde siparisini gectim. En son Gp kanat aldigimda izmirden bir arkadas tarafindan dolandirilmistim. Kendisi urunu kopyalayip sattigimi dusunuyordu... Neyse evde dolabin ustunde duruyor. Gelince fotograflari gecicem
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2[LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
[LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]
Yorum Yap
-
Goodridge çelik fren hortumlarımında siparişini şimdik geçtim ihtiyacım olan iyi bir fren sistemi kaldı GRS Motorsports la WAIC için görüşmelerim sürüyor bu arada[LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
Yorum Yap
-
Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarka tampon 3 parçanın fiyatı ne mertcan sen amerikadan alıosun bide bunları dimi
255+Tax de GP arka tamponun ızgaraları yani 3 ve 4. parçalar ;
tabi bide shipping var
@Ozsimav teşekkür ederim[LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
Yorum Yap
Yorum Yap