Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Kadife Perdeli MINI

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NDG
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Giovanni Rules: Giovanni'de Rock dinlenir... Hatirlayiniz 'Malikaltindis' yirtindi sagimda solumda bir sesini duyuramadi... Nice eskimeyen rock gruplar vardir ki etkisi en az 3 supercharger gucunde...
    Cekirdek citlemeyi unut, gizli firlatma dugmem var, ama recaroma kiyamam
    Gunesligimiz Kore'den iceriye degil, disariya takiyoruz ki daha iyi bir yalitim yapsin.
    Hatun kisiler manikuru tamam bile olsa kapi koluna dokunamaz eger tirnaklar uzun ise... Ben acarim .....
    Sag koltuga kuruldktan sonra mumkun ise cok kipirdanmayin paspas uzerinde belirtilmis olan ayak basma yerleri disina cikmayin.
    Interior ile cok oynamayin, mm oynayinca sofeeeer'in dikkati bozuluyo, asabilesiyor...
    Arka koltuga kilif almamiz evcil dostlariniza sicak baktigimiz gostermez.
    Kol dayama sofeeer'e aittir, lutfen saga dogru kaykilarak oturunuz...
    vs.... vs.... diye gider

Wishmezaradagoturman
    Wish bak bunlari hic okumuyorum bile bana rules sokmezz ben aykiri bi insanim iddiayida kazandim ben gioya enrique dinleticem greek dinleticem .. ona miniclubtr sticker ve miniunited stickeri yapistiricam karisma bende!

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II

Bir yorum yaz:

• MCS
    yanıtladı
    Giovanni Rules: Giovanni'de Rock dinlenir... Hatirlayiniz 'Malikaltindis' yirtindi sagimda solumda bir sesini duyuramadi... Nice eskimeyen rock gruplar vardir ki etkisi en az 3 supercharger gucunde...
    Gunesligimiz Kore'den iceriye degil, disariya takiyoruz ki daha iyi bir yalitim yapsin.
    Hatun kisiler manikuru tamam bile olsa kapi koluna dokunamaz eger tirnaklar uzun ise... Ben acarim .....
    Sag koltuga kuruldktan sonra mumkun ise cok kipirdanmayin paspas uzerinde belirtilmis olan ayak basma yerleri disina cikmayin.
    Interior ile cok oynamayin, mm oynayinca sofeeeer'in dikkati bozuluyo, asabilesiyor...
    vs.... vs.... diye gider

Wishmezaradagoturman

Aynı kurallar bende de geçerli

Bir yorum yaz:

• mve
    yanıtladı
    Wishmezaradagoturman, allah da seni guldursun

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Wishcim ben once senin arabanin on camina japon damlatmak istiyorum
    Arabada cekirdek citleyip apaci muzikleri dinlemekte bir diger aktivitem .. seni bi cildirtayim peuehueheueh
    Dantel'e gelincee .. etamin guneslik oneririm .. giovanni yazabilirim sanirim..

vs.... vs.... diye gider

Wishmezaradagoturman

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Hadi Leyn.....

P.S: Ama hiz gostergemin ustune sole guzel bir dantel isi guzel olur diye dununmuyor degilim. Eger Nida ugrasip bide kenarina 'Giovanni' kondurursa neden olmasin?
    P.S 2: Eskiden televizyonlara yaptigimiz gibi dantel gostergenin 1/3 une kadar inecek, zaten ben o hizlara cikmadigim icin bir problem yasatmaz diye dusunuyorum.

Wishman
    Wishcim ben once senin arabanin on camina japon damlatmak istiyorum
    Arabada cekirdek citleyip apaci muzikleri dinlemekte bir diger aktivitem .. seni bi cildirtayim peuehueheueh
    Dantel'e gelincee .. etamin guneslik oneririm .. giovanni yazabilirim sanirim..

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Wıshmana gostermeyın
    Hadi Leyn.....

P.S: Ama hiz gostergemin ustune sole guzel bir dantel isi guzel olur diye dununmuyor degilim. Eger Nida ugrasip bide kenarina 'Giovanni' kondurursa neden olmasin?
    P.S 2: Eskiden televizyonlara yaptigimiz gibi dantel gostergenin 1/3 une kadar inecek, zaten ben o hizlara cikmadigim icin bir problem yasatmaz diye dusunuyorum.

Wishman

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bı kereden hiçbir şey olmaz dıyıp bır ömür sakadat mupteleası yapabılırım sizi kargo sıkıntı olmasa güzel güzel paketler gönderirdim ama daha önceden haberım olsaydı cooperla bırlıkte gönderırdım nevalelerı ayn'de yapardınız bı mangal partysi
    adamsın düşünmen yeter abi birdahakine o kupırla kendinide yollada biz sana mangal yapalım

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bu başlıkta mesaj yazabilmem için perdelerle bir anımın mı olması gerekli sayın nedege ?

benim allah askına ne gibi bir munasebetim olur perdeynen
    Ehueheueheueheuh tamam kes arkadasimm

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ilk uçak ne zaman tam adamına söyledin, sakatat hayranıyım ben abi
    Neden tosun oldugun anlasildi kekutiscim

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    bı kereden hiçbir şey olmaz dıyıp bır ömür sakadat mupteleası yapabılırım sizi kargo sıkıntı olmasa güzel güzel paketler gönderirdim ama daha önceden haberım olsaydı cooperla bırlıkte gönderırdım nevalelerı ayn'de yapardınız bı mangal partysi
    Adamsın evet ben kolestrol ilacımı alıp yerim hepsini bir guzel

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Komple kolesterol bulusması yani

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Antalya'ya bı gelsenız sanayıde haftanın 1-2 günü ciğer-uykuluk-kokoreç-kaşarlı patlıcan tava-sucuk vs. meetıng yapıyoruz geri dönmek istemezsın memleketine bro
    ilk uçak ne zaman tam adamına söyledin, sakatat hayranıyım ben abi

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Antalya'ya bı gelsenız sanayıde haftanın 1-2 günü ciğer-uykuluk-kokoreç-kaşarlı patlıcan tava-sucuk vs. meetıng yapıyoruz geri dönmek istemezsın memleketine bro

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Off topic yapmaa arkadasim..
    bu başlıkta mesaj yazabilmem için perdelerle bir anımın mı olması gerekli sayın nedege ?

benim allah askına ne gibi bir munasebetim olur perdeynen

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X