Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Geçmiş olsun kardeşim,şerefsizlik diz boyu.
Nokia 3310 ile Gönderildi
Moralim sifir vallahi sen kalk evladin gibi bak gozunden sakin.birisi gelsin bu hale getirsin. Boyle daha guZel diye bir de not birakmislar lanet olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[FONT=Arial Black]34 EJ 8133
2006 MINI R53 S[/FON]
Moralim sifir vallahi sen kalk evladin gibi bak gozunden sakin.birisi gelsin bu hale getirsin. Boyle daha guZel diye bir de not birakmislar lanet olsun
Yapmak istediğim yorumu bu platformda belirlemiyorum malumunuz cok geçmiş OLsn şerefsizlikten başka bişi değil
[QUOTE=drcapaburro;121197]Yok artık bide notmu bırakmışlar,kesin oralardan biridir.Kamera felan yokmu.
Nokia 3310 ile is yerimin alt sokagina birakmistim kamera yok.cok iyi bir ustam var goturucem ama rotus kurtarmaz bence cunku 3 defa ust uste cizmis 3 cizgi yapmis
2006 MINI R53 S[/FON]
Bu zihniyette böyle karaktersiz insanlar ömürlerinin sonuna kadar böyle güzel bir arabaya binemeyeceklerinin kendileri de farkında.. Gerçekten hem çok sinirlendim hem de çok üzüldüm. Üzerine bi de not bırakmışlar ahlak yoksunları.. Geçmiş olsun umarım kolay bir şekilde hallolur oluşan hasar
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Yazıktır arkadaş içim acıdı. Sen gözün gibi bak, millet gözünü oymaya çalışsın.
Zamanı gelir bitarafına batar o elindeki çivisi.
Bu zihniyette böyle karaktersiz insanlar ömürlerinin sonuna kadar böyle güzel bir arabaya binemeyeceklerinin kendileri de farkında.. Gerçekten hem çok sinirlendim hem de çok üzüldüm. Üzerine bi de not bırakmışlar ahlak yoksunları.. Geçmiş olsun umarım kolay bir şekilde hallolur oluşan hasar
Saolasin cok tesekkurler
2006 MINI R53 S[/FON]
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Yazıktır arkadaş içim acıdı. Sen gözün gibi bak, millet gözünü oymaya çalışsın.
Zamanı gelir bitarafına batar o elindeki çivisi.
Cok saol tesekkurler
2006 MINI R53 S[/FON]
Yorum Yap