Aslı Deniz tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Playerlar
Çöküş
X
-
Çok merak ediyorum call of duty ne durumda ? 2013 yılında oynamıştım baya yeni sürümleri çıkmıştır herhalde. Sırf bu yüzden ps4 alacaktım ama mouse olmadan oynayamadığım için vaz geçmiştim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Beyler forza horizon 3 26 eylülde pc yede cıktı gelmeyi pc is Windows 10 ve kaldıran varsa bence indirsin[emoji1360]
Bir yorum yaz:
-
Counter değilde ben genelde oyuncusu çok olmayan türk fps oyunlarini oynuyorum daha kolay para kazanılıyor sürekli 1. Yiz turnuvalar da
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKonsol sevmem sevemedimToraOmega nickim , hardcore oynuyorum özel oyunlardan genelde zor gelir millete
Steam değil originde battlefield bu arada.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Alpr.clk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiz kararsız kaldık division mu batt1 diye mi yıllarca battlefield fanıydım bu sefer 2. Plan kaldı benim için ama steam nicki vermediğine göre konsoldan oynuyorsun[emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiToraOmega nickim , hardcore oynuyorum özel oyunlardan genelde zor gelir millete
Steam değil originde battlefield bu arada.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterya aslında amaçless bir Adeks Meeting mi yapsak İstanbul Ekibiyle
Counter day olsun Aralık ayında, malum hava da soğuk
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPlayer değil abi , GAMER'lar olacak başlık , başlığı görünce cd çalar , kaset hifi stereo vs konusu sandımBende battlefield 1 sardım bu aralar.
Bir yorum yaz:
-
Player değil abi , GAMER'lar olacak başlık , başlığı görünce cd çalar , kaset hifi stereo vs konusu sandımBende battlefield 1 sardım bu aralar.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterya aslında amaçless bir Adeks Meeting mi yapsak İstanbul Ekibiyle
Bir yorum yaz:
-
Ay biz dün gece Assetta Corsa oynadık sabah hala S1'in sesi kulağımdaydı
Çok eğlenceli bende eve mi kursam diye düşünmedim değil..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Alpr.clk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeliyorsan milita Mirage cache falanda atarız istediğin harita olsun [emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKimse oynamıyor o haritaları artık be abi
Eski zamanda Sanane diye bir server vardı. Hatta birde Farma vardı sanırım(adı yanlış hatırlıyor olabilirim.)
Şimdi hep dust hep aztec.
Eskiden her haritayı oynardık. Militia'dan VIP haritaları olan Oilrig, tundra gibiefsane günlerdi.
Şimdi hep açıyorum herkes dust2ci..
Bir yorum yaz:
-
ya aslında amaçless bir Adeks Meeting mi yapsak İstanbul Ekibiyle
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: