Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Playerlar
Çöküş
X
-
Dust2 terrorist candır gerisi heyecandır @Doa'ya ben 4-5 kuş silahı vereceğim avlansın
-
Aslı FIA tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMilitayı kurun geliyorum
Eski zamanda Sanane diye bir server vardı. Hatta birde Farma vardı sanırım(adı yanlış hatırlıyor olabilirim.)
Şimdi hep dust hep aztec.
Eskiden her haritayı oynardık. Militia'dan VIP haritaları olan Oilrig, tundra gibiefsane günlerdi.
Şimdi hep açıyorum herkes dust2ci..
Bir yorum yaz:
-
Aslı Alpr.clk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHadi indirin o Zaman ya [emoji23] nfs ye gelin roll yapalım Gta uyuşturucu satalım divisionda halkı koruyalım [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
abi 1-3le alinan versiyonunu oynayalim, dabanca secene kadar vurulmayalim hahahaha
Bir yorum yaz:
-
Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDeagle 1-6 olmadan uzaklaşalım burdan
Keleş ne oldu şimdi?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdeagle'ı kastettiysen, 1-4 oldu bro o sanırımAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstercok pis counter oynarim bak. bana cocukken headshot doga derlerdi. 1in 3uyle miroglu gibi gezerim haritada hahaha
Keleş ne oldu şimdi?
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdeagle'ı kastettiysen, 1-4 oldu bro o sanırım
Bir yorum yaz:
-
cok pis counter oynarim bak. bana cocukken headshot doga derlerdi. 1in 3uyle miroglu gibi gezerim haritada hahaha
Bir yorum yaz:
-
Hadi indirin o Zaman ya [emoji23] nfs ye gelin roll yapalım Gta uyuşturucu satalım divisionda halkı koruyalım [emoji23]
Bir yorum yaz:
-
Hahahhaha gözümde canlanır koskoca mazii.
Bir yorum yaz:
-
Sayı artıyorEski dustcılardan kimler varmış görelim
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu konu güncel tutulmalı bence. Malum havalar soğumaya başladı, steam i tekrar kurmam gerekicek
Eski Counter Strike'cılardan kalan var mı? Güncel Go oynayanlarda önemli
Bir yorum yaz:
-
Bu konu güncel tutulmalı bence. Malum havalar soğumaya başladı, steam i tekrar kurmam gerekicek
Eski Counter Strike'cılardan kalan var mı? Güncel Go oynayanlarda önemli
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: